İçeriğe atla

En İyi Erkek Oyuncu (Drama)


Mustafa

En İyi Erkek Oyuncu (Drama) ?  

3 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

[align=center]En İyi Erkek Oyuncu (Drama)

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
[/img]

 

Bryan Cranston, Breaking Bad

Jeff Daniels, The Newsroom

Jon Hamm, Mad Men

Woody Harrelson, True Detective

Matthew McConaughey, True Detective

Kevin Spacey, House of Cards[/align]

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Şaka gibi bir kategori, ödülü 6'ya böl dağıt. Hepsi gerçekten çok iyi oyuncular.

 

Geçen sene Jeff Daniels demiştim ve kazanamayacağı öngörülmesine rağmen kazanıp ağzında sakızla sahneye çıkıp ödülünü aldı. 2. sezonda Newsroom'u da Jeff Daniels'i de ilk sezona göre düşük bulduğumdan eliyorum.

 

Jon Hamm tabii ki ödül alamayacak. Bu adam ödül alamadan Mad Men bitecek. Diğer adayların yanında çok hak ediyor gibi görünmüyor zaten ama fasulyeden bi ödül falan verselerdi, sevinsin gariban.

 

Bryan Cranston'ın ilk sezonlardaki hem uyuşturucu satıcısı Heisenberg, hem de aile babası, kimya öğretmeni WW hallerini daha çok seviyordum. Son 2 sezonda öncesi kadar etkileyemedi sanki, onu da eledim.

 

Kevin Spacey de dizisi de iyi. O dizi daha 2-3 sezon gider herhalde, Kevin de alır bi şekilde Emmy heykelciğini ama bu sene değil maalesef.

 

Gelelim benim açımdan öne çıkan iki isme. Bu isimler mini dizi kategorisinde olmalıydı öncelikle. Bunu yok sayarsak Woody Harrelson beklendiği gibi çok iyi bir performans vermiş dizisinde. Diğer 4 dizinin bütün bölümlerini izledim, True Detective'in ise sadece bir bölümünü izledim fakat o bir bölün yetti bana. Yine de Woody ödüle ulaşamayacaktır diye düşünüyorum.

 

Matthew McConaughey'nin ciddi bir Emmy adayı olacağını anlamak için dizideki uzun saçlı halinin polislerle konuşmasının 2 dakikasını dinlemek yeterliydi sanırım. Adam birden parladı, patladı, bir şeyler oldu. Dallas Buyers Club'da da çok iyiydi. İyi olması bir yana yeni Oscar kazanmış, hem de en iyi erkek oyuncuyu kazanmış bir adama sırf reklam olsun diye ödül verebilir bence televizyon akademisi. Bütün oklar kendisini gösteriyor. Emmy'yi de alsın bakalım, o da eksik kalmasın. Nolan filmini de sabırsızlıkla bekliyoruz kendisinin.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Mad Men hariç tüm aday dizileri izlemiş bulunuyorum, Semih'e hepsinin hak ettiği konusunda katılmaktayım, ödülü hangisi alırsa alsın hak etmiş olacak ama ankette Bryan Cranston'ı işaretlemesem gözüm açık giderdi heralde, ödülün Bryan'a gitmeyeceğini bildiğimden en büyük umudum Kevin Spacey (McConaughey son zamanlarda aşırı abartılmış olmasına rağmen performansı müthişti fakat Harrelson ''sen yokken biz vardık'' dercesine bir oyunculuk sergilemiş) Edit: ayrıca Buscemi reyizi ikinci kez göremedik kategoride, üzüldük...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...