İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

hani norveçin şarkısında en çok şeyi beğeniyorum bi an böyle ninni gibi gelio ya nakarattan önce sonra bi başlıolar orası beni bitirio :(

gönderildi

honeeeeeeeey

Kac prova yapildi hala ayni HANEY. Bi duzeltemedi.

Bi o kaldı ama MGP'den bu yana performansı toparladı bayaa.

Caney caney caney iste meydaney

Norvec finalde top 5'te haney, top 5'te haney

gönderildi

norveç zaten iki seneden beri ebemi ağlatıo geçen senekindede ağlamıştım bu senede :(

gönderildi

Çok seviyorum bu şarkıyı.Bu akşam en kötü 2. final gecesi de yarışmayı ilk 5 de bitirmesini bekliyorum.

gönderildi

Çok seviyorum bu şarkıyı.Bu akşam en kötü 2. final gecesi de yarışmayı ilk 5 de bitirmesini bekliyorum.

Hangi sarkiyi?

gönderildi

Hangi sarkiyi?

Norveç konuşuluyordu ya ondan bahsediyordum ben de :D

gönderildi

[align=center]SON 15 DK[/align]

Bu aksamin acilisi rezalet olacak. Intro sonrasi Conchita ulkeleri davet edecek, ilk 10 dakika bombos onlari izlicez.

gönderildi

Portekiz finale çıkarsa şaşırmayın :D

Basini yesin Portekiz. Yeter be. :D

gönderildi

fe1e098d7cd53e5c9c906d2391127491.jpg

Iste beni etkileyen yeri sarkinin

Sonrasi

adcc7a43689b4d76c54d28210908c341.jpg

Bu nakarat iki kez soylenmeliydi

gönderildi

Bu aksamin acilisi rezalet olacak. Intro sonrasi Conchita ulkeleri davet edecek, ilk 10 dakika bombos onlari izlicez.

Videosunu paylaşmışsın dün, izledim. O ne rezalettir ya? 10 dakika boyunca hiçbir şey yok resmen.

gönderildi

Videosunu paylaşmışsın dün, izledim. O ne rezalettir ya? 10 dakika boyunca hiçbir şey yok resmen.

Aynen. Bu sene finalde de herhangi bir sarkici, dans grubu vs. ara sov yapmayacak bildigim kadariyla. En son 2003 Eurovision'da ara sov yoktu. 2000'lerin basina geri donduk resmen.

gönderildi

2013 mü yoksa bu sene mi daha rezil :D

2013'u secmem icin Lynda Woodruff yeter. :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...