İçeriğe atla

Avustralya 2015 : Guy Sebastian - Tonight Again

PUANINIZ?  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Çok öyle bir şey yapılcaksa da. Her kıtadan katılacak ülkeler seçilsin. Atıyorum 5 katılıma 1 finalist olsun. 40 ülke katılıyor ya 8 finalist Avrupa'dan çıksın. Eurovision'da ilk 8'e girenler Avrupa'yı temsil etsin. Öyle her kıta yaptıktan sonra güzel bir şey olur gibi bence.

gönderildi

Yahu Avrupa Yayin Birligi'nin ne alakasi var worldwide bir etkinlikle? Tum yayin birliklerinin birleserek yapmasi lazim oyle bir organizasyonu. ABU var vs misal.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

EBU yapsın demedim ki zaten. Her kıta kendisi seçsin finalistlerini işte 5 aday varsa 1'ini yollasın sadece.

gönderildi

Dunya capinda boyle bir organizasyonun yapilmasina imkan yok, onu demeye calismistim

gönderildi

Hayal etmek bedava işte. Bende hayal ediyorum ah keşke ne hoş olurdu diyorum. :D

gönderildi

kylie sia ile düet yapsın :h 

400 puan rekor :h

gönderildi

Avustralya temsilcisini 5 Mart'ta duyuracak.

gönderildi

4 Mart'ı 5 Mart'a bağlayan gece 00.30'da düzenlenecek bir basın toplantısıyla temsilci ve şarkı açıklanacak.

gönderildi

Eurovision TV "Artist reveal" diye vermis. Sanirim yalnizca sarkici aciklanacak.

gönderildi

Yayını izliyorum da hayatımda Eurovision'u bu kadar öven tipler görmemiştim :D

gönderildi

Guy Sebastian temsil edecek.

gönderildi

Adamın şarkılarını bilmiyorum ama adını hatırlıyorum ve yüzü çok tanıdık böyle. Her gün görüyormuşum gibi. qq

gönderildi

[align=center]B_Sa2xOVAAEJsJZ.jpg:large[/align]

[align=center]Son çıkardığı single[/align]

[align=center][video=youtube]

[/align]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...