İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ayda: Eğer teklif gelirse seve seve ülkemi temsil etmeyi isterim. Ama bu sene katılmıyoruz diye biliyorum.  Belki seneye.

• 2 hafta sonra...
gönderildi

[align=center]Şar­kı­la­rı, sah­ne­si ve dans­la­rıy­la adın­dan söz et­ti­ren Ati­ye, Eu­ro­vi­si­on’­da Tür­ki­ye­’yi tem­sil et­mek is­te­di­ği­ni söy­le­di.

Ati­ye, “E­uro­vi­si­on’­a ül­ke­mi­zin tek­rar­dan ka­tıl­ma­sı ge­re­ki­yor. Ba­na bir tek­lif ge­lir­se de­ğer­len­di­ri­rim. Ka­tıl­mak­tan kork­mam” şeklinde konuştu.

HsRsj6bX.png[/align]

gönderildi

Subhanallah Atiye'yi de yollariz Eurovision'a, masallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Bu sene 23 Nisan Uluslararasi Cocuk Senligi'nin resmi tanitim muzigini Sinan Akcil bestelemis. Akcil Eurovision'a!

gönderildi

Sinan Akçıl da maşallah her yere yetişiyo. Türkçe pop, türkvizyon, eurovision, 23 nisan qq

gönderildi

TRT'nin kadrolu bestecisi oldu sanırım.

gönderildi

23 Nisan senlikleri var TRT1'de su an. Antalya'da yapiliyormus bu sene. Sahnenin tabanini olusturan ledler olsun, isiklandirma olsun harika olmus sahne cok begendim. Neresi burasi ya Antalya'da bu kadar buyuk bir arena var mi?

gönderildi

Türkiye Atiye Gibi Bi Mala Kaldıysa Zaten İntihar Etsin . 

gönderildi

Cok begendim ben Kepez Arena'yi. Kapanisi "Bu sarki cumhurbaskani RTE'nin tum dunya cocuklarina armaganidir" anansuyla Sinan Akcil'in yazdigi sarkiyla yapiliyor su an.

gönderildi

Çok büyük değil 3500 kişilik imiş.

gönderildi

[align=center][video=youtube]

[/align]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...