Züreyfa 30 Mayıs, 2015 gönderildi 30 Mayıs, 2015 gönderildi [align=center]Yayına kimse gelmeyince Uğur[/align] [align=center][/align]
Cem 30 Mayıs, 2015 gönderildi 30 Mayıs, 2015 gönderildi YERLERDEYİMMMMMMMM MMMM Sent from my iPhone using Tapatalk
Züreyfa 2 Temmuz, 2015 gönderildi 2 Temmuz, 2015 gönderildi [align=center]Oylamada güvendiğim dağlara kar yağınca ben[/align] [align=center][/align] [align=center]Son sırada oy verip birinciyi belirlerken ben[/align] [align=center][/align] [align=center]Kimse öne çıkamadığı için yarışmayı bir kez daha kazanınca Uğur[/align] [align=center]http://www.zaytung.com/fotos/image(102).jpg[/img][/align]
Uğur 2 Temmuz, 2015 gönderildi 2 Temmuz, 2015 gönderildi Yarildimmmmmm Sent from my iPhone using Tapatalk
Züreyfa 4 Ağustos, 2015 gönderildi 4 Ağustos, 2015 gönderildi [align=center]Puan almak için her şarkıya beğendim yazan üyeler,[/align] [align=center][/align]
Reyiz 11 Eylül, 2015 gönderildi 11 Eylül, 2015 gönderildi [align=center]UĞURLU ETSC'DE BEN TEMALI![/align] [align=center][/align] [align=center][/align] [align=center][/align] [align=center][/align] [align=center][/align] [align=center][/align] [align=center][/align] [align=center]SONUÇLARDAN SONRA BEN [/align] EFSANE BUDUR İŞTE
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap