İçeriğe atla

Iran ATSC News


Yiğit

Pinlenen İletiler

Sana geçen hafta da dedim iş yapma kuralı kurallara yazılmamış diye. Sonra sorunca şarkıcımı değiştirdim hatta.

 

Yarışmanın başında alınan kararı bilmiyorum, konuda ne yazıyosa onu söyledim

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • İleti 37
  • Açılış
  • Son yanıt

Bu Konuya En Fazla Mesaj Atanlar

Bu Konuya En Fazla Mesaj Atanlar

Bu kural ilk yarismadan beri var iste demek istedigim o. Bir degisiklik yapilmadi yani. Eklenmemis yalnizca maddelere. Ilk 3 AVSC ayni donemde ust uste duzenlendiginde bu kuraldan herkes haberdardi, bir cok uye uyarildi da ulkesinde yarisan sarkiciyi yollamak zorunda oldugu icin.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bence hem ülke vatandaşları hem de ülkede iş yapanlar olsun çünkü gerçekten istemedigimiz şarkıları göndermek zorunda kalıyoruz. Bunu istekler bölümüne de yazacağım sadece burası için değil etsc için de geçerli. bakın özellikle fransiz ülkeler için diyorum cok zorlasti. Bk tek basina bir ülke ve su ana dek en fazla 120 şarkı harcadı. Fransiz ülkeler ise 360 tane şarkı harcadı ve gerçekten bu adil değil.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ilk yarismadan beri varsa yeterince denetleme yapilamamis yarisma yonetim sorumlusu tarafindan. (Kimdir hatirlamiyorum) Yolladigim sarkicilarin neredeyse tamami Iran disinda calisiyordu, bu yarisma yolladigim sanatci bile. Zaten klibe bakarsaniz o sarkinin Iran'da yayinlanmadigini gorebilirsiniz. Yarismaya katilmadan once Kurallari buyuk bir dikkatle okumustum (boyle bir kural olsaydi Iran'i zaten almazdim). Konusulup kurallar basligina yazilmayi unutulmus olabilir ama ilk yapilan AVSC'lerde boyle bir kural oldugunu sanmiyorum.

Dedigim gibi kural iptal edilirse katilmaya devam edecegim ancak iptal edilmedigi takdirde daha once buldugum sarkilarin tamaminin ustunu silmek zorunda kalacagimdan yarismaya devami dusunmem.

Herkese basarilar!

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

×
×
  • Yeni Oluştur...