Mustafa 30 Ocak, 2013 gönderildi 30 Ocak, 2013 gönderildi Hande nerelerde ya? Twitter'a da girmiyor. Dönsün artık. Babasının kırkı çıksın ondan sonra giecekmiş ve konserlerede baslıyo zaten subatın 2. haftasından itibaren
Uğur 31 Ocak, 2013 gönderildi Yazar 31 Ocak, 2013 gönderildi An Meselesi'nin kliplenecek olmasina sevindim eger dogruysa. Eger Hande'nin birazcik akli varsa kis ortasinda Kralice'ye klip cekmez.
Pa-Rantez 31 Ocak, 2013 gönderildi 31 Ocak, 2013 gönderildi Hande nerelerde ya? Twitter'a da girmiyor. Dönsün artık. Babasının kırkı çıksın ondan sonra giecekmiş ve konserlerede baslıyo zaten subatın 2. haftasından itibaren Teşekkürler
Mustafa 31 Ocak, 2013 gönderildi 31 Ocak, 2013 gönderildi [align=center]Acele Etme Klip Çekimi[/align] [align=center] [/align]
Mustafa 31 Ocak, 2013 gönderildi 31 Ocak, 2013 gönderildi ne zaman yayınlanacak :haha: :haha: :haha: Ne zaman istersiniz
Mustafa 1 Şubat, 2013 gönderildi 1 Şubat, 2013 gönderildi vuhuuuuuu Kraliçe'm tekrar döndü @handeyener Günaydın....Uzun zamandır mesajlarınıza cevap veremesemde, destek veren,özlem dolu sayısız mesaj okudum...İyi ki varsınız
Mustafa 5 Şubat, 2013 gönderildi 5 Şubat, 2013 gönderildi [align=center]Kraliçe Albümünden Yepyeni Fotoğraflar[/align] [align=center] [/align]
Mustafa 5 Şubat, 2013 gönderildi 5 Şubat, 2013 gönderildi [align=center][/align] [align=center]Gençler işini biliyo [/align]
Melih 5 Şubat, 2013 gönderildi 5 Şubat, 2013 gönderildi Demetin 2004 yılı banane albümündeki şarkısı bana döneceksin hala dinleniyormu Yıldız bestesi
Mustafa 5 Şubat, 2013 gönderildi 5 Şubat, 2013 gönderildi yazım hatası olabiliyo bazen ben çok denk geldim yada dinleniyodur bilemicem
Mustafa 5 Şubat, 2013 gönderildi 5 Şubat, 2013 gönderildi [align=center]Hande Yener 2. klibin Bir Bela olacağını twiterdan açıkladı. Hasta Listelerden düştüğü an klibin yayında olacağını söyledi.[/align] [align=center][video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tj-l_X86v5g [/align]
Mustafa 6 Şubat, 2013 gönderildi 6 Şubat, 2013 gönderildi [align=center]Hande Yener Hasta (Emrah Karaduman mix)[/align] https://soundcloud.com/emrah-karaduman/hande-yener-hasta-emrah
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap