İçeriğe atla

Hande Yener Fan Club (HYFC)

Pinlenen İletiler

gönderildi

''Eve Nasıl Geldim'' berbat olmuş.

gönderildi

Hande Yener 3 Nisan'da Beyaz Show'da

gönderildi

Nihayet hic cikmayacak sanmistim bu albumle. Son katildiginda playback yapmisti, rezil bir haldeydi, umarim iyi calisir bu sefer ve Sebastian'la acmaz yayini. Kendi albumune odaklansin biraz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Gecenki Baku konseri sonrası roportajında dedi zaten mükemmeli kapatmadım diye 3 4 sarkıyı daha kliplendircekmiş

gönderildi

Pek sanmiyorum ama hadi insallah. Iyi Sanslar'a klip cekecekti hani? DVD vardi o ne oldu?

gönderildi

iyi şanslara çekilen klip askıda sanırsam sebastian yüzünden dvd yi bilmiyom

gönderildi

DVD'yi bekliyorum ya kac aydir. Bir de keske Madonna'nin Celebration projesi gibi bir sey yapsa yayinladigi tum klipleri icine alan bir DVD ama nerde. :( Konser DVD'si cikaracagini duydugumda sok olmustum, yine gelisme var Hande'de, akil edebilmis.

gönderildi

Aynen DVD heyecanla bekliyorum bende DVD de birde konser hazırlıkları backstage çekimler felanda olucakmıs onlardan fotolar paylaşmıstı sanırsam 

gönderildi

Hande'nin DVD'sini arsivime katmak icin sabirsizlaniyorum. Madonna, Kylie Minogue, Sebnem Ferah, Erol Evgin ve Sertab Erener DVD'lerimden sonra. :kalp:

gönderildi

[align=center][video=youtube]

[/align]
gönderildi

[align=center][video=youtube]

[/align]
gönderildi

Kayahan "Onun ne isi var" diyerek Kayahan sarkilari albumunde Hande'ye yer vermemisti. Hande iyi yapmis, Yonca Lodi'den de iyi okumus sarkiyi, hem de canli.

Aferin Hande.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...