İçeriğe atla

Hande Yener Fan Club (HYFC)

Pinlenen İletiler

gönderildi

hande aşk kadın ruhundan anlamıyordan beri ilk kez bu çok şarkı koymuş albüme alıcam yine tabiki :h

gönderildi

Yalniz o sarkinin adi Tut Kalbimi degil Bir Kosede Yalniz. Degistirmis adini.

iPhone 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

gönderildi

Evet aynrn ayrica Unutanlar Gibi diye acikladigi sarki Unutanlar olmus feat Mehmet Erdem yazmiyo iptalmiki duet acep

gönderildi

Iptaldir o zaman, yoksa kesin yazarlardi. :S

gönderildi

Yada Yalan Olmasin tarzndami hani feat felan yazmiyodu ama bi adam eslik ediyodu

gönderildi

Yada Yalan Olmasin tarzndami hani feat felan yazmiyodu ama bi adam eslik ediyodu

Bi adam dedigin Erol Temizel be askolsun Musty tililili. :D

gönderildi

Aaaa inan hande faniyim ama kim diye hep sormusumdur kendime burdayimda kini biliyodum :D

gönderildi

Aaaa inan hande faniyim ama kim diye hep sormusumdur kendime burdayimda kini biliyodum :D

Nasil Delirdim'in kartonetinde yazmiyo muydu zaten? Icinde yani.

gönderildi

Hmmm emin degilim su an. :D

Mehmet Erdem dueti olsaydi eger, kesinlikle yazdirirdi Polat, koca koca harflerle herkes gorsun diye. Hatta album kapagina bi yildiz yapistirirdi, uzerine de "UNUTULANLAR Mehmet Erdem dueti bu albumde!" yazdirirdi emin ol. :D

gönderildi

Neyse artik album teaseri yayinlannca anlariz

gönderildi

[align=center]Arka kapak düzeltilmiş @Ugur :)

10255427_10152503068158777_5158749250712[/align]

gönderildi

Oh iyi sevindim. Alt Dudak'a sarki bile diyemiyorum ama albumde 16 sarkidan elbet 3 4 tane sevecegim sarki cikar diye tahmin ediyorum, yine de bi umut var. Yine de Hande Bir Kosede Yalniz'i iyi soylemistir diye umuyorum, yazi o sarkiyla geciririm hic begenmezsem albumu.

iPhone 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...