Uğur 4 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 4 Mayıs, 2014 gönderildi Oysa harika olur. Umarim odur. iPhone 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Mustafa 4 Mayıs, 2014 gönderildi 4 Mayıs, 2014 gönderildi Şuana kadar açıklanan sarkı isimleri Alt Dudak Mükemmel Unutanlar Gibi feat. Mehmet Erdem İyi Şanslar Herkes Yoluna Yangın Karar Ver O Kadın Gitti + 2 Cover
Uğur 4 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 4 Mayıs, 2014 gönderildi Sezen coveri Bir Cocuk Sevdim olabilir mi?
Mustafa 4 Mayıs, 2014 gönderildi 4 Mayıs, 2014 gönderildi [align=center][video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JaZFwKvzTFc [/align]
Mustafa 5 Mayıs, 2014 gönderildi 5 Mayıs, 2014 gönderildi [align=center]Albümdeki Coverlar bunlar olabilir. [video=youtube] [/align]
Uğur 5 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 5 Mayıs, 2014 gönderildi Burda soyledigi gibi soyleyecekse, Volga Tamoz'un igrenc aranjeleriyle remix haline getirmeyecekse neden olmasin? Yalnizliga Hukum Giydim'i AKRA doneminde Rumeli Hisari'nda verdigi konserde de soylemisti zaten.
Mustafa 5 Mayıs, 2014 gönderildi 5 Mayıs, 2014 gönderildi HANDE YENER - ALT DUDAK ( MUSTAFA YILDIRIM REMIX ) https://soundcloud.com/mus-t/hande-yener-alt-dudak-mustafa-yildirim-remix
Mustafa 7 Mayıs, 2014 gönderildi 7 Mayıs, 2014 gönderildi Dun gece Hande Yener Pal Fm Odullerinde 3 odul birden alarak geceye damga vurdu. En Iyi Kadin Sanatci En Iyi Sarki (en iyi beste, soz, yilin sarkisi) En Iyi Klip (Hasan Kuyucu)
Uğur 7 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 7 Mayıs, 2014 gönderildi Album kapagi bu muymus? Cag atlamis eger buysa.
Mustafa 7 Mayıs, 2014 gönderildi 7 Mayıs, 2014 gönderildi evet bu dur kartoneti paylaşam ön ve arka olarak [align=center][/align]
Uğur 7 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 7 Mayıs, 2014 gönderildi Oha 16 sarki mi var albumde yanlis mi goruyorum? Alt Dudak'tan kahri bela ettim, sevecegim bi sarki mutlaka cikar herhalde 16 sarki icinde. Hande Yener olmus sana H△NDEYENER.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap