Mustafa 24 Nisan, 2014 gönderildi 24 Nisan, 2014 gönderildi YALANCININ MUMU GİBİ,YANDIN YATSIYA DEK... BENSE BİR ÖMÜR İÇİMDE,KORLA YAŞADIM..
Uğur 24 Nisan, 2014 gönderildi Yazar 24 Nisan, 2014 gönderildi Paylasin aciklanlari biz de dinleyek iPhone 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Enes 24 Nisan, 2014 gönderildi 24 Nisan, 2014 gönderildi Kuzenimle radyoda şarkıyı duyup "sevişeliiiiiiiiim" diye şarkı yapmışlar diye dalga geçmiştik meğer bunun şarkısıymış
Mustafa 24 Nisan, 2014 gönderildi 24 Nisan, 2014 gönderildi Sevelim seviseliiiimmm hasta la vista baby
Enes 24 Nisan, 2014 gönderildi 24 Nisan, 2014 gönderildi Bence de son zamanlarda arabesk tınılı türkçe pop şarkılarından çok sıkılmıştım. Güzel oldu biraz latin ezgileri
Mustafa 24 Nisan, 2014 gönderildi 24 Nisan, 2014 gönderildi Aynen erdem.kinayin dimtislarida sikti artik
paratenik 24 Nisan, 2014 gönderildi 24 Nisan, 2014 gönderildi latin ezgileri mi , bu bildiğin ajdar ezgileri olmuş erdem kinayin dımtıslari ile şarkılari biseye benziyodu, duyguyu hiasettiriyodu. ama ablamiz ajdar ezgilerini tercih etti .
Mustafa 24 Nisan, 2014 gönderildi 24 Nisan, 2014 gönderildi Ajdar mi cooook komiksin Ayrica ben erdem kinayin yaptigi duzenlemelerden bahsediyorum sarkida duyguyu hissettiren bnce soyleyen kisi sozler ve beste ben bu konuda elestiri yapmadim
Uğur 24 Nisan, 2014 gönderildi Yazar 24 Nisan, 2014 gönderildi Paratenik'e katiliyorum. Soz muzik Ajdar Anik deseler inanirdim. Sozlerde tek bir anlam butunlugu yok, rezalet. Besteye hic girmiyorum bile. iPhone 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap