Uğur 7 Ocak, 2014 gönderildi Yazar 7 Ocak, 2014 gönderildi iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Mustafa 9 Ocak, 2014 gönderildi 9 Ocak, 2014 gönderildi [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f0_y7Wb4mes [align=center] [/align] http://esenshop.com/detail.aspx?id=73772
Uğur 9 Ocak, 2014 gönderildi Yazar 9 Ocak, 2014 gönderildi NEEE OHAAA iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Melih 9 Ocak, 2014 gönderildi 9 Ocak, 2014 gönderildi Erol kösenin handeden izinsiz çıkaracağı albüm malum erol köse battı albüm yapamıodu handeden medet beklio albüme konmayan şarkılarını
Uğur 9 Ocak, 2014 gönderildi Yazar 9 Ocak, 2014 gönderildi Zalim cok kotuymus. Kovuldun Evden'i seviyodum. Kesiklikle alirim bu albumu tesekkurler Erol Kose. Remastered sarkilari merak ediyorum. Oha oha cok sevindim ya. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Mustafa 9 Ocak, 2014 gönderildi 9 Ocak, 2014 gönderildi ibrahim tatlıses ve hande ile böyle bi albüm çıkarmıs dmc dağıtımında
Uğur 9 Ocak, 2014 gönderildi Yazar 9 Ocak, 2014 gönderildi Kapaktaki Hande resmi rezalet hastalikli gibi daha kotusunu bulamamislar mi? Ama bence arsivlik bi album. Hande'nin kendisinden 10.sanat yilina ozel bekliyodum ben, bi konser dvdsi bile cikartmadi salak kari. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Uğur 9 Ocak, 2014 gönderildi Yazar 9 Ocak, 2014 gönderildi Kazanamadik ve Savas Sonrasi'nin farkli versiyonlari icin bile alinir. Acayip merak ediyorum kisa tanitimlari var mi Esen'de!? Telden acilmadi da. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Mustafa 9 Ocak, 2014 gönderildi 9 Ocak, 2014 gönderildi Konser DVD si çıkarmayı düşünüyo gecenlerdeki radyo programında söylemişti
Uğur 9 Ocak, 2014 gönderildi Yazar 9 Ocak, 2014 gönderildi 2008den beri her roportajinda soyluyo onu da hayal oldu. Simdiki sahne performansiyla cikartsa ne olur? En iyi donemleri 2007 2009 arasiydi. O donemdeki konserlero topladigi bi dvdyi 2010da 10.sanat yilina ozel cikartabilirdi. Ah ah Handenin ekibinde olucam ben neler neler yaptirirdim. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Uğur 9 Ocak, 2014 gönderildi Yazar 9 Ocak, 2014 gönderildi Yaaa valla bana pcyi actirtcaksiniz gece gece, aciyorum hahah Yatagin icindeydim. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap