İçeriğe atla

The Voice of Eurovision Time: Kurallar


Züreyfa

Pinlenen İletiler

[align=center]

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
[/align]

 

 

[align=center]The Voice of Eurovision Time Kuralları[/align]

 

1. Yarışma 7 haftadan oluşmaktadır. Yarışmacılar 7 hafta boyunca belirlenen temalara uygun olarak karaoke kayıtlarını, belirtilen zaman dilimi içinde göndermelidir.

 

2. Yarışma yöneticisi tarafından belirlenen 7 haftalık tema takvimi aşağıda verilmiştir :

1. Hafta: Oynak Şarkılar

2. Hafta: 2000'ler Öncesi (Nostalji)

3. Hafta: Banyo Şarkıları

4. Hafta: Türkiye Eurovision Şarkıları

5. Hafta: Türkçe Söz Yazılmış Yabancı Şarkılar

6. Hafta: "Ah"lı "oh"lu Şarkılar

-FİNAL-

7. Hafta: Ateş ve Şu, Yavaş ve Hızlı

 

3. Yarışmacılar her hafta performanslarını www.soundcloud.com adresi üzerinden yayın yapan Soundcloud sitesine yükleyeceklerdir. Yarışmacılar yükledikleri kayıtları "Performanslar" bölümünde açacakları konularla tanıtacaklardır.

 

4. Eklenen kayıtlar, daha sonra değiştirilemez.

 

5. Oylamalar her hafta adaylar için "5 - 4 - 3 - 2 - 1" puan, aday olmayanlar için "6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1" puan şeklinde yapılacaktır. Oylayanlar her hafta en iyi gördüğü performanstan en kötü gördüğü performansa göre, yüksekten düşüğe doğru bir puanlama yapacaktır.

 

6. Oylamalara yalnızca The Voice of Eurovision Time'da yarışan adaylar ve Eurovision Time Şarkı Yarışması'ında yarışan ülke sahipleri katılabilecektir.

 

7. İlk 6 hafta boyunca adayların aldıkları puanlar toplanacak, bu toplamda çıkan sonuca göre en yüksek iki oyu alan adaylar 7. haftaya kalacaklardır. 7. hafta iki aday sezon finali için yarışacaktır.

 

8. Sezon finalinde; elenen adaylar beğenilerine göre en iyi buldukları performansı seçerek yarışma yöneticisine gönderecekler, böylece yarışmanın birincisi belirlenecektir.

 

9. Her hafta oylamada yalnızca ilk 2'ye giren adaylar açıklanacak, ayrıntılı sonuçlar sezon finalinden sonra verilecektir.

 

10. Sezon başladıktan sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek olup, gösterilen ilgi ve alakaya göre bir sonraki sezon için başvurular alınabilecektir.

 

11. Yarışmaya katılan her üye bu kuralları kabul etmiş sayılır. Ayrıca yarışma yöneticisi kurallarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...