İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

İsin kiyafetle bi alakasi yok. Kiyafeti zaten Hadise'nin stilisti giydirdi.

Eurovision'dan sonra her seyini yeniledi Hadise. Yapilan hatalarin farkina gec vardi. Hala da TRT'ye saygili bi sarkici, kurul toplantisinda ona gulmelerine, imali konusmalarina ragmen...

gönderildi

zaten her yönüyle hadiseyi beğeniyor ve seviyorum

Kendini begenmis :haha:

gönderildi

zaten her yönüyle hadiseyi beğeniyor ve seviyorum

Kendini begenmis :haha:

:siritma: :siritma: :siritma: :siritma: :siritma: :siritma: :siritma: :siritma: :siritma: :siritma: :siritma: :siritma: :siritma: :siritma: :siritma:
gönderildi

Sonuncu olmamız gerekirdi. neden o kadar yükseklere çıktık ki? :/

gönderildi

sonuna kadar çok başarılıydı (nasıl bir cümle oldu bu ya :) ) oylamada ilk başlarda 2.gitti,bir sürü 12 puan aldı...ben Turkey 12 points dediklerinde çok sevinmiştim..hele hele Estonya'nın bize puan vermesini bayağı şokla karşılamıştım...sonunda da 2.olabilirdik ama olsun 4.lükde iyi :)

gönderildi

o donemler hadiseye aşıktım nerdeyse...ben her türlü destekliyordum :) ama nedense eurovisiondan sonra hadiseye olan sevgim azalmaya başladı..eurovisionla alakası yok..onceden daha başarılı buluyordum sanırım..hala da severim şarkılarını..

• 2 ay sonra...
gönderildi

bu arada televote ile o puanlar bize 8 azerbaycan'a 4 idi, jüri 0'ı çakınca 1 ve 4'e indi :D

Aaa yok artik, bilmiyodum bunu.

gönderildi

Keske Supernatural Love gitseydi. :(

gönderildi

Aynen, oyle cok da iyi olmazmis "Dum Tek Tek"ten gibi. :D Ben de buraya paylasirken izledim ilk kez.

gönderildi

Very horny mi? Yikildimmmmmmmmmm. :siritma: :siritma:

gönderildi

Bu performansta, altyapıda Hadise'nin sesi var yalnız. İskandinav ulusal finallerindeki sistem gibi. Sesteki bozulmaların duyulmasını engelliyo.

• 1 yıl sonra...
gönderildi

Ne seneydi be hala en favori yıldır benim için Esc in ülkemizde en sükse yaptığı seneydi düm tek tek t-shırtleri felan herkesin ağzında düm tek tek...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...