İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

kişi bulunmuyo diye akrabalar alıncaksa hiç yapılmasın daha iyi bence hadi arkadaş markadaş Eurovision fanı değil neyse ama akraba yani ne olursa olsun sen onu tutarsın :D

gönderildi

İsteyen üye olur arkadaş sizi niye geriyo?

gönderildi

E tabi belli ulkeler iki yarisma aralikla degilde 5 6 yarisma aralikli kazanamayinca normaldir fazla oy goz cikarmaz elleri gorelim ellie guilding hauahaau

gönderildi

isteyen üye olur isteyen abisine 12 verir sonra Benelüksler arkadaş oylamasıyla suçlanır doğru haklısınız :D

gönderildi

E tabi belli ulkeler iki yarisma aralikla degilde 5 6 yarisma aralikli kazanamayinca normaldir fazla oy goz cikarmaz elleri gorelim ellie guilding hauahaau

Timuçin en azından senin gibi kavga ettiği üyelere sıfır basmaz.

isteyen üye olur isteyen abisine 12 verir sonra Benelüksler arkadaş oylamasıyla suçlanır doğru haklısınız :D

Çocuk.

gönderildi

ben kimsenin üye olmasına felan karışmadımda demek istediğim yarışmacı kalmadı diye en azından zorla birilerini foruma getirmeyelim yoksa arkadaş oylamasına felan karışmam

gönderildi

Hahahyt benminkavga ettiklerime sifir basiyorum semihcim burasi mahalle degil kavga olsun sokakda degil burasi forum burda en cok tartisma olur sen sozcularisin galiba grubun senle tartismam yok iyibsarki yolla puanimi kap

gönderildi

sorunları kökten çözmek için kimse birbirine şarkı dinletmesin arkadaş oylaması değil de arkadaşa şarkı dinletmek sorun bence.

gönderildi

Uğurda bugün bu yorumlara teşekkür ediyo umarım yarın öbür gün küsünce ben seni çok seviyorum çok özledim gel falan demez

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...