Züreyfa 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi @Pixel @Uğur şarkımı en geç ne zamana kadar açıklamam lazım?
Melih 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi bu hafta bizimburaya silivri yoğurt festivaline hadise ile sıla geliyor çıkın çıkın gelin
Misafir 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi @Pixel @Uğur şarkımı en geç ne zamana kadar açıklamam lazım? Yarın yapacasgm recapi aksam. O zamana kadar açıklasan süper olur. Salı'ya bırakamam çünkü. O gün Aydın'a gidiyorum.
Cem 30 Haziran, 2013 gönderildi Yazar 30 Haziran, 2013 gönderildi bu hafta bizimburaya silivri yoğurt festivaline hadise ile sıla geliyor çıkın çıkın gelin :clap: :clap: Silivri neden hala İstanbul'un ilçesi ? Ayrı il yapsınlar ya.
Melih 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Bir ara düşünülüyordu ama ne oldu bilmem bencede yani baya insan var
Misafir 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Aydın'ın Nazilli ilçesi bile şehir oldu.
Züreyfa 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi @Pixel @Uğur şarkımı en geç ne zamana kadar açıklamam lazım? Yarın yapacasgm recapi aksam. O zamana kadar açıklasan süper olur. Salı'ya bırakamam çünkü. O gün Aydın'a gidiyorum. Yarın evde yokum akşam kaçta dönerim bilmiyorum bu sabaha kadar bitirmem lazım ozman. Haydi gençler MGP'ye!
Misafir 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi @Pixel @Uğur şarkımı en geç ne zamana kadar açıklamam lazım? Yarın yapacasgm recapi aksam. O zamana kadar açıklasan süper olur. Salı'ya bırakamam çünkü. O gün Aydın'a gidiyorum. Yarın evde yokum akşam kaçta dönerim bilmiyorum bu sabaha kadar bitirmem lazım ozman. Haydi gençler MGP'ye! Cümlenin sonunda insan bi heyecana geliyo. Bir daha mı oylasam napsam.
Melih 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Ben düşler ülkesinin gelgit akıllısıyım ayrılık Hakkaten sonradan koydu bana @Semih
Züreyfa 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Ben düşler ülkesinin gelgit akıllısıyım ayrılık Hakkaten sonradan koydu bana @Semih Hakkında hayırlısı tabii.
Züreyfa 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Cümlenin sonunda insan bi heyecana geliyo. Bir daha mı oylasam napsam. Allah'ın hakkı üçtür.
Misafir 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Cümlenin sonunda insan bi heyecana geliyo. Bir daha mı oylasam napsam. Allah'ın hakkı üçtür. Gull Final turunu da oylıcam ya. 3 olcak o zaman.
Züreyfa 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Cümlenin sonunda insan bi heyecana geliyo. Bir daha mı oylasam napsam. Allah'ın hakkı üçtür. Gull Final turunu da oylıcam ya. 3 olcak o zaman. Amin.
Pinlenen İletiler