Züreyfa 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Melih kesin MGP'yi de oylar şimdi. Bi de kimse farketmedi mi MGP finalinde 4. sırada yarışan şarkımın artıg klibi var.
Misafir 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Melih kesin MGP'yi de oylar şimdi. Bi de kimse farketmedi mi MGP finalinde 4. sırada yarışan şarkımın artıg klibi var. Farkettim tanıyamadım once şarkıyı. Açınca tanıdım. Dün mü çıktı
Züreyfa 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Melih kesin MGP'yi de oylar şimdi. Bi de kimse farketmedi mi MGP finalinde 4. sırada yarışan şarkımın artıg klibi var. Farkettim tanıyamadım once şarkıyı. Açınca tanıdım. Dün mü çıktı Cuma yayınlanmış aslında ama ben bugün fark ettim
Melih 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Üzülme üzülürüm kıyamam sana Bilirsin kötü söz diyemem sana Ben düşler ülkesinin gelgit akıllısıyım Ayrılık hakikaten sonradan koydu bana
Cem 30 Haziran, 2013 gönderildi Yazar 30 Haziran, 2013 gönderildi Kilimcem'e oy attım o kazandı %69 ezici üstünlükle.
Melih 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi e ne olacaktı bütün yarışma boyunca ölmüş babası barış mançoyu kullanan bir doğukan mançomu kazanacaktı halk tokadı böyle atar
Misafir 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Melih kesin MGP'yi de oylar şimdi. Bi de kimse farketmedi mi MGP finalinde 4. sırada yarışan şarkımın artıg klibi var. Farkettim tanıyamadım once şarkıyı. Açınca tanıdım. Dün mü çıktı Cuma yayınlanmış aslında ama ben bugün fark ettim Rezillik!
Züreyfa 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Ben bikaç hafta baktım. Ne zaman baksam Doğukan çatır çutur geçiyodu herkesi. Kazanır sandımdı ben. Melih kesin MGP'yi de oylar şimdi. Bi de kimse farketmedi mi MGP finalinde 4. sırada yarışan şarkımın artıg klibi var. Farkettim tanıyamadım once şarkıyı. Açınca tanıdım. Dün mü çıktı Cuma yayınlanmış aslında ama ben bugün fark ettim Rezillik! Niye rezillik olsun ya ben linki eklerken arattığımda çıkmamıştı vidyo arama sonuçlarında
Guest Boran 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi @Semih Bikaç hafta öyle atak yaptı ama en başta ve finale doğru çok oyun kaybetti.
Melih 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Şarkılar çok rezil bu yarışma iki üç sevdiğim şarkı oldu gerisini kafama göre sıralayacağım
Züreyfa 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Şarkılar çok rezil bu yarışma iki üç sevdiğim şarkı oldu gerisini kafama göre sıralayacağım Norveç'i sev Olmadı kafana göre sırala o da olur
Melih 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Valla şuanki haliyle o 4 şarkıyada puan çıkar semih
Züreyfa 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Valla şuanki haliyle o 4 şarkıyada puan çıkar semih Vühey!
Melih 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi BEN BU ŞARKIYA TAPIYORUM !! http://www.youtube.com/watch?v=paqHpDblkAo AÇ YOLU SILANIN YERİNİ SALLAYACAK KADIN GELİYOR
Pinlenen İletiler