İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

şarkım beğenilmedi ve değiştirmek istedim anca bugün girebildim 1 gün kuralı vardı unuttum bende bir yarışmalık yarışmama kararı aldım time starla idare ederim nolcak

gönderildi

Eski konunu silmeseydin keşke. Beğenmeyenlerin yanında beğenenler de vardı ama :(

gönderildi

beğendikleri halde ilk 10 dışı bırakanların beğenmediklerinde şarkımı cayır cayır harcayaklarını görmek istemedim açıkcası bir yarışma aradan bişiy olmaz salla :D

gönderildi

Dur teldeyim pcye gecip vericem birazdan.

gönderildi

Dur be hala teldeyim su an bastim laptop'in tusuna.

gönderildi

Hiç istemediğim bi şarkı çıktı finale :/

gönderildi

Hiç istemediğim bi şarkı çıktı finale :/

O kız çıkmadıysa intihar edicem. En azından finale çıkmalıydı o.
gönderildi

Ev sahibi evden çıkarken evi temizleyin dedi, temizlemedik. Sonra bugün sitenin çıkışında nakliye kamyonunu durdurdu bize ''İnin aşağı!'' diye bağırdı. Yanına da heybetli bi adam almış, bize ''Terbiyesizler, ahlaksızlar, sizi dövmediğime dua edin.'' dedi. Bunu duyan ev arkadaşımın sevgilisi inip ev sahibini yumrukladı. Yanındaki adam beni sarstı, bana bağırdı. Güvenlikler ayırdı. Böyle de olaylı ayrıldık siteden.

NOT: Ev arkadaşımın sevgilisinin babası, olayları duyunca ev sahibini tartaklamak için adam tuttu. EV SAHİBİ ERGİN BEY, YAPTIKLARIN İÇİN PİŞMAN OLACAKSIN! :)

gönderildi

Ev sahibi evden çıkarken evi temizleyin dedi, temizlemedik. Sonra bugün sitenin çıkışında nakliye kamyonunu durdurdu bize ''İnin aşağı!'' diye bağırdı. Yanına da heybetli bi adam almış, bize ''Terbiyesizler, ahlaksızlar, sizi dövmediğime dua edin.'' dedi. Bunu duyan ev arkadaşımın sevgilisi inip ev sahibini yumrukladı. Yanındaki adam beni sarstı, bana bağırdı. Güvenlikler ayırdı. Böyle de olaylı ayrıldık siteden.

NOT: Ev arkadaşımın sevgilisinin babası, olayları duyunca ev sahibini tartaklamak için adam tuttu. EV SAHİBİ ERGİN BEY, YAPTIKLARIN İÇİN PİŞMAN OLACAKSIN! :)

YOKSA SİTEMİZ , BİR CİNAYET OLAYINA

TANIKLIK MI ETMİŞ OLACAK ?

EV SAHİBİNİ KİM NASIL ÖLDÜRDÜ ?

AZ SONRA CEM ANLI İLE TATLI SERT'TE.

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...