İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ayol lafı eğlencesine çıkarılmış bi tag sonuçta. Yürüyüşü simgelemek için :D Ki Gezi Parkı eylemlerinde LGBT en ön saflardaydı. İnsanların eşcinsellere bakışı bi nebze değişti son 1 ayda.

gönderildi

Ayol lafı eğlencesine çıkarılmış bi tag sonuçta. Yürüyüşü simgelemek için :D Ki Gezi Parkı eylemlerinde LGBT en ön saflardaydı. İnsanların eşcinsellere bakışı bi nebze değişti son 1 ayda.

Sanmam. Gezi parkı içerisindeki eylemciler zaten oldukça liberal görüşlü insanlardı. Ara sokaklarda farklı amaçlarla eylem yapan adamların fikri değişti mi sence? Ya da diğer şehirlerde?

gönderildi

Sanmam. Gezi parkı içerisindeki eylemciler zaten oldukça liberal görüşlü insanlardı. Ara sokaklarda farklı amaçlarla eylem yapan adamların fikri değişti mi sence? Ya da diğer şehirlerde?

#direnayol ve #LGBT daha önce hiçbi zaman TT olamamışken bugün Twitterda TT oluyosa ben insanların görüşlerinin birazcık da olsa değiştiği yorumunu yaparım gayet. Ayrıca o ayol olayını şöyle açıklayım bak , Tayyip eylemcilere çapulcu dedi ve herkes ismini çapulcu yaptı Twitter'da , Facebook'ta. Ayol olayı da öyle bişey. " Gayler ayollu konuşur " yargısıyla gayleri damgalayan insanlara da tepki olarak " Direniyoruz ayol " olayı çıktı belki de. Şu an ayol üzerinden bu muhabbete girdiğimiz için gülüyorum aslında :D Böylesine eğlenceli bi olayı " Gayleri ötekileştirmek " vakasına indirdin ya Semih ne diyim :D

gönderildi

Eşcinselleri ötekileştirmek demedim, eşcinsellerin kendilerini kategorize etmesi dedim.

gönderildi

Bir gay olarak "Ayol" kelimesinin gaylerle ozdeslestirilmesinden hosnut degilim. "Ayol" kelimesini kelime olarak da sevmem zaten.

gönderildi

Ben yarın aksam yapacagım recap videosunu. Salı günü Aydın'a gidecegim çünkü.

Oo tamam o zaman guzel guzel. Bu durumda yayin Persembe olur gibi. :D Bi Norvec kaldi zaten belli olmayan bi de Danimarka.

@Enes oylamadan 2. yari-finale gecilmesin.

Sonra aman yetiştiremiyosun, aman oylamaya geçicez demeyin ama :(

Daha 2. yarı finaldeyim ve kimse oylamıyo.

@Uğur sen bunu gör önce :D

gönderildi

#DirenMGP

:haha:

gönderildi

Ay zaten ayolu kullanan mı kaldı esas o yüzden simge diyorum ya işte :D

gönderildi

#DirenMGP

:haha:

Bu sefer cidden yetişmicek gibi.

gönderildi

@Cem @Boran @Egemen

Nerdesiniz? :(

Ayy hastaneye gitmem gerekti. O..lar pazar nöbetini benden habersiz bana yıkmışlar. :1silah:

Nöbet mi tuttun geldin yani :h
gönderildi

@Cem @Boran @Egemen

Ayy hastaneye gitmem gerekti. O..lar pazar nöbetini benden habersiz bana yıkmışlar. :1silah:

Evet 5'te bitti. Azıcık uyuyayım akşam Petrus şaraplarımızı açıp, kadeh tokuşturup , purolarımızı sarıp film izleyelim yine. @Cem @Pixel @Boran

gönderildi

@Cem @Boran @Egemen

Evet 5'te bitti. Azıcık uyuyayım akşam Petrus şaraplarımızı açıp, kadeh tokuşturup , purolarımızı sarıp film izleyelim yine. @Cem @Pixel @Boran

Tamam iyi uykular coni.
gönderildi

@Cem @Boran @Egemen

Dünkü filmden daha yaralayıcı ve daha korkunç olsun please. Hadi iyi uykular. Tatlı röyalar. :afro: :afro: :afro:
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...