Misafir 1 Kasım, 2013 gönderildi 1 Kasım, 2013 gönderildi yorumu yaparken sen aklıma gelmemiştin bile yiğit'e yazmıştım ben Yok farkındayım beni düşünerek yazmadığının zaten Ama açıklamak istedim ne bileyim.
Guest Soner 1 Kasım, 2013 gönderildi 1 Kasım, 2013 gönderildi @Soner jürilik teklifi gelince hemen kabul etmeyi biliyosun ama millet kabul edince ayrılık oluyo he sen neden kabul ediyosun o zaman eskiden böyle bir düşüncem yoktu çünkü her ülkenin ulusal finalini oyluyordum.
Reyiz 1 Kasım, 2013 gönderildi 1 Kasım, 2013 gönderildi pazartesi günü geliyormusun pendiğe @Melih ona göre bende geleyim
Volkan 1 Kasım, 2013 gönderildi 1 Kasım, 2013 gönderildi En İyi Belçikalı Artist kategorisini Stromae kazandı
Reyiz 1 Kasım, 2013 gönderildi 1 Kasım, 2013 gönderildi Eğer yarın Xbox almazsam 22 Kasımı bekleyip Xbox one alıcamm inş.
Guest Soner 1 Kasım, 2013 gönderildi 1 Kasım, 2013 gönderildi karnım acıktı ama cnn türk'teki mükemmel konuşmaları bırakıp yiyemiyorum
Guest Soner 1 Kasım, 2013 gönderildi 1 Kasım, 2013 gönderildi bitirme tezim için islamofobik öğelere/konuşmalara rastladığınız hollywood filmlerini bana iletirseniz sevinirim
Paul 2 Kasım, 2013 gönderildi 2 Kasım, 2013 gönderildi Su sitedeeki en gotume benzeyeen adam sensin,rezil gibi gorunmene ragmen bir maymunun gotundekı bok sanıp onu buna cevap Vermemeler ukala ukala cevaplar vermeler falan tam bır leş kafalı osuruk kokulu ibnesin,allah belanı versin Evet bugün ne kadar gergin olduğumu fark ettiniz mi Romeodan engellediğimi fark ettiğimde gidip yeni hesapla attığım mesaj
Pinlenen İletiler