İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

@Cem @Boran @Egemen

Nerdesiniz? :(

Ayy hastaneye gitmem gerekti. O..lar pazar nöbetini benden habersiz bana yıkmışlar. :1silah:

Nöbet mi tuttun geldin yani :h

Evet 5'te bitti. Azıcık uyuyayım akşam Petrus şaraplarımızı açıp, kadeh tokuşturup , purolarımızı sarıp film izleyelim yine. @Cem @Pixel @Boran

Dünkü filmden daha yaralayıcı ve daha korkunç olsun please. Hadi iyi uykular. Tatlı röyalar. :afro: :afro: :afro:

Çok mu korkmak istiyosun? :afro:
gönderildi

Ayy hastaneye gitmem gerekti. O..lar pazar nöbetini benden habersiz bana yıkmışlar. :1silah:

Nöbet mi tuttun geldin yani :h

Evet 5'te bitti. Azıcık uyuyayım akşam Petrus şaraplarımızı açıp, kadeh tokuşturup , purolarımızı sarıp film izleyelim yine. @Cem @Pixel @Boran

Dünkü filmden daha yaralayıcı ve daha korkunç olsun please. Hadi iyi uykular. Tatlı röyalar. :afro: :afro: :afro:

Çok mu korkmak istiyosun? :afro:

KORKUT BENİ İBRAM.

gönderildi

İki oyla ulusal final bitirmek üzereyim.

gönderildi

Ev sahibi olaraktan Polonya da oylamak istiyor bu akşam

gönderildi

Ev sahibi olaraktan Polonya da oylamak istiyor bu akşam

Yarına ulusal finaller bitmeli diyo ben daha 2. yarı finaldeyim :/ bekelım nolucak. Neyse beklicez artık.

gönderildi

@Semih gelecek yarısma D''MGP'' düzenleyelim mi? Beraber açıklayalım şarkıları. Yarışmacıların ilgisini çeker oylarlar. Ben hazırlıycam konuyu söz :h :h

Danimarka şarkısını açıkladı bu arada bakın bi :(

gönderildi

@Semih gelecek yarısma D''MGP'' düzenleyelim mi? Beraber açıklayalım şarkıları. Yarışmacıların ilgisini çeker oylarlar. Ben hazırlıycam konuyu söz :h :h

Nasıl olucak o? :D

gönderildi

Nasıl olucak o? :D

Çok değişik bir şey olacak :h
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...