Misafir 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi @Cem @Boran @Egemen Nerdesiniz? Ayy hastaneye gitmem gerekti. O..lar pazar nöbetini benden habersiz bana yıkmışlar. Nöbet mi tuttun geldin yani Evet 5'te bitti. Azıcık uyuyayım akşam Petrus şaraplarımızı açıp, kadeh tokuşturup , purolarımızı sarıp film izleyelim yine. @Cem @Pixel @Boran Dünkü filmden daha yaralayıcı ve daha korkunç olsun please. Hadi iyi uykular. Tatlı röyalar. :afro: Çok mu korkmak istiyosun?
Guest Boran 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Bunu izleyelim @Pixel @Egemen @Cem
Misafir 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Bu nasıl? Korkarım ben Bunu izleyelim @Pixel @Egemen @Cem 3 kere izledim
Cem 30 Haziran, 2013 gönderildi Yazar 30 Haziran, 2013 gönderildi Ayy hastaneye gitmem gerekti. O..lar pazar nöbetini benden habersiz bana yıkmışlar. Nöbet mi tuttun geldin yani Evet 5'te bitti. Azıcık uyuyayım akşam Petrus şaraplarımızı açıp, kadeh tokuşturup , purolarımızı sarıp film izleyelim yine. @Cem @Pixel @Boran Dünkü filmden daha yaralayıcı ve daha korkunç olsun please. Hadi iyi uykular. Tatlı röyalar. :afro: Çok mu korkmak istiyosun? KORKUT BENİ İBRAM.
Guest Boran 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi @Pixel @Cem @Egemen Ben de izledim ama bin kere daha izleyebilrim
Züreyfa 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi İki oyla ulusal final bitirmek üzereyim.
Enes 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi İki oyla ulusal final bitirmek üzereyim. Ev sahibi olaraktan Polonya da oylamak istiyor bu akşam
Züreyfa 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi İki oyla ulusal final bitirmek üzereyim. Ev sahibi olaraktan Polonya da oylamak istiyor bu akşam Yarına ulusal finaller bitmeli diyo ben daha 2. yarı finaldeyim bekelım nolucak. Neyse beklicez artık.
Guest Boran 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi http://www.youtube.com/watch?v=bJluYUQCPKQ Yıkıldımmm
Misafir 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi @Semih gelecek yarısma D''MGP'' düzenleyelim mi? Beraber açıklayalım şarkıları. Yarışmacıların ilgisini çeker oylarlar. Ben hazırlıycam konuyu söz :h Danimarka şarkısını açıkladı bu arada bakın bi
Volkan 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi Belçikada ulusal finali bitirdi kimse bakmıyor
Züreyfa 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi @Semih gelecek yarısma D''MGP'' düzenleyelim mi? Beraber açıklayalım şarkıları. Yarışmacıların ilgisini çeker oylarlar. Ben hazırlıycam konuyu söz :h Nasıl olucak o?
Misafir 30 Haziran, 2013 gönderildi 30 Haziran, 2013 gönderildi @Semih gelecek yarısma D''MGP'' düzenleyelim mi? Beraber açıklayalım şarkıları. Yarışmacıların ilgisini çeker oylarlar. Ben hazırlıycam konuyu söz :h Nasıl olucak o? Çok değişik bir şey olacak
Pinlenen İletiler