Guest schlagerman 25 Mayıs, 2014 gönderildi 25 Mayıs, 2014 gönderildi Ben ulusal finalin yarardan çok zarar getireceğine inanıyorum.Bazı ülkelerin karakteristik özellikleri vardır o yüzden sanatçıyı seçip şarkıcının bestelediği ve yorumladığı şarkılarını halk tele-oylama yaptırabiliriz ama bunun dışında bir ulusal final intihar olur.
Guest schlagerman 14 Ekim, 2014 gönderildi 14 Ekim, 2014 gönderildi Eurovision noterimiz.neredeyse her ulusal finalde rastladığımız asık suratlı ne işim var benim burda diyen noter...
Guest schlagerman 14 Ekim, 2014 gönderildi 14 Ekim, 2014 gönderildi Iste bu ulusal finali istiyorum Hangisini istiyorsun?
Uğur 14 Ekim, 2014 gönderildi Yazar 14 Ekim, 2014 gönderildi Kendi arsivinden 2005 - 1997 ulusal finallerini istiyorum.
Guest schlagerman 14 Ekim, 2014 gönderildi 14 Ekim, 2014 gönderildi Ah ah Barış ve sedat dururken gittiler Gülseren'i seçtiler.gerçi jüride dönen bazı kötü olayları anmadan geçemeyeceğim.1 jüri birine oy verir diğer 4 jüride ona bağlı olarak oy verirse bu iş olmaz.sırf birileride TRTye dalkavukluk nedeniyle oyları birine verdiler...
Uğur 14 Ekim, 2014 gönderildi Yazar 14 Ekim, 2014 gönderildi Annemle favorimiz Nursel Efe'ydi. Meltem Rimi Rimi Ley'i acikladiginda sok olmustuk. Tek Istegim disindaki sarkilarin hepsi cok bostu.
Guest schlagerman 14 Ekim, 2014 gönderildi 14 Ekim, 2014 gönderildi Annemle favorimiz Nursel Efe'ydi. Meltem Rimi Rimi Ley'i acikladiginda sok olmustuk. Tek Istegim disindaki sarkilarin hepsi cok bostu. Aynen saydam birde Leylim ley seçilmemeliydi ama dönen entrikalar,jürinin 2 üyesinin adı lazım olmayan bir fan klübünün fanı olmaları ve TRTye yaranma çabaları....işte sonuç.Ah ah konuşursam Eurovision batar konuşturmayın beni
Uğur 14 Ekim, 2014 gönderildi Yazar 14 Ekim, 2014 gönderildi Murat o donem TRT'nin jingle muziklerini yapiyordu. Reklam muzikleri yapmakta halen sanirim.
Uğur 18 Ekim, 2015 gönderildi Yazar 18 Ekim, 2015 gönderildi En çok yorum alan Türk Eurovision konusunun bu olması?
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap