Volkan 4 Mayıs, 2014 gönderildi 4 Mayıs, 2014 gönderildi Bizim kızlarımız sakal bıraksa; "Iyk. Kezban." Conchita sakal bıraksa; "ÖZGÜRLÜK DENEN BİR ŞEY VAR!"
Melih 4 Mayıs, 2014 gönderildi 4 Mayıs, 2014 gönderildi Sanami dustu kezbanlari korumak Conchitanin cinseiyetinin ne oldugu ortada bunu normal kizlarla ayni gormek dangalakliktan baska bisiy degil
Volkan 4 Mayıs, 2014 gönderildi 4 Mayıs, 2014 gönderildi Evet bana kaldı. Cinsiyeti ortada kadınlığı seçmiş. Kestirmiş ama sakallarına yapamamış aynısını. Bana istediğini söyle umrumda değil. Doğru olan bu.
Melih 4 Mayıs, 2014 gönderildi 4 Mayıs, 2014 gönderildi O senin dogrun sende git biyikli kizlarla yat o zaman salak salak seler icin zaman kaybi edemem
Melih 5 Mayıs, 2014 gönderildi 5 Mayıs, 2014 gönderildi Bu sarkiya bayilmaya basladim. [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gKkBffVtoMo
Misafir 5 Mayıs, 2014 gönderildi 5 Mayıs, 2014 gönderildi Evet bana kaldı. Cinsiyeti ortada kadınlığı seçmiş. Kestirmiş ama sakallarına yapamamış aynısını. Bana istediğini söyle umrumda değil. Doğru olan bu. Doğru ya da normal olan kime ya da neye göre doğru ve normal söyle bakalım? Kim belirliyor bunu?
Melih 6 Mayıs, 2014 gönderildi 6 Mayıs, 2014 gönderildi geçen yılki favorim israil içinde ilk yarı finalden sonra korktuğumu söylemiştim bu yılki favorim içinde korkmaya başladım
Uğur 6 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 6 Mayıs, 2014 gönderildi geçen yılki favorim israil içinde ilk yarı finalden sonra korktuğumu söylemiştim bu yılki favorim içinde korkmaya başladım Yok artik. Kesinlikle finalde. Elenme ihtimali sifir bence.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap