İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Bakicam Goksel. Hangilerini onerdin Semih GOT Vikings falan deme sevmiyorum oyle dizileri.

iPhone 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

gönderildi

GoT ve Viking birbirinden çok farklı diziler olmakla birlikte Vikings'i ben de izlemiyorum zaten :D The Newsroom'u falan önerdiğimi hatırlıyorum onun dışında, demişimdir bi kaç tane daha.

gönderildi

Aa Newsroom'u hatirladim tamam ona da bakayim.

gönderildi

The Newsroom 3. sezonuyla final yapma kararı aldı yalnız bu yaz, uzun soluklu bi şey istiyosan başlama hiç :D

gönderildi

Beni bu yaz Eylule kadar idare edecek bi dizi lazim yani. :D 1 tane dizim kaldi sadece:(

gönderildi

Breaking Bad'e başla ve bitir işte. Efsane.

gönderildi

Onu bi kac arkadasim da onerdi okuldan. Onu da merak ediyorum aslinda. Ya beni ilk bolumunde icine alan bi dizi olmaZsa izleyemiyorum ben devamini. :(

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Girls'e baslamaya karar verdim bugun.

gönderildi

Elitler inin bkz: Boardwalk Empire, Mad Men, True Detective ve House of Cards, oyunculuk görmek isteyenler House of Cards'a başlasın hemen hiç durmadan.

• 4 hafta sonra...
gönderildi

House of Cards izliyorum 1-2 haftadır. İlk sezonun son bölümlerindeyim. İzlemek gereken dizilerden kanımca.

gönderildi

11.bölüm beni benden alan bölüm, 11-12-13ü ardı ardına izlemiştim, müthiş bir etki bırakıyor insanda.

gönderildi

11. bölümdeyim. 6 dakika 15 saniyesini izlemiş durumdayım şu an :D

gönderildi

Spoiler vermemişim iyi ki bak :D, o son üç bölümü hafızamdan sildirip tekrar izleyesim var :D

• 2 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...