Mösyö 2 Şubat, 2014 gönderildi 2 Şubat, 2014 gönderildi Bates Motel'e göz at, bilim kurgu izlemiyorum ama çok acayip bir polisiye çıktı bu ara True Detective, ona da bir göz at, gençlik dizisi de izlemiyorum, ama işte bende en çok tarihi dizi izlerim Looking'e de bak bir ara, Girls tarzı dizi, gay versiyonu
Züreyfa 2 Şubat, 2014 gönderildi 2 Şubat, 2014 gönderildi Zevklerimiz uyuşmuyo ki dizi konusunda. Önericem, sonra beğenmicen.
Uğur 2 Şubat, 2014 gönderildi Yazar 2 Şubat, 2014 gönderildi Uuuu tamam onerilerini yazdim bi kenara @jnfbn iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
StayStrong 2 Şubat, 2014 gönderildi 2 Şubat, 2014 gönderildi The Walking Dead Witches of East End Supernatural Once Upon a Time Teen Wolf Shameless
StayStrong 3 Şubat, 2014 gönderildi 3 Şubat, 2014 gönderildi Shameless izleyen biri daha @StayStrong Harika bir dizi. Keşke hemen bitirmeseydim, beklemesi zor oluyor. Bu arada yarım saat sonra yeni bölümü ABD'de yayınlanacak.
StayStrong 3 Şubat, 2014 gönderildi 3 Şubat, 2014 gönderildi Şiddetle bu diziyi öneriyorum. 2. sezonu Haziran ayında başlayacak.
Uğur 1 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 1 Mayıs, 2014 gönderildi Dizi onerisi istiyorum iPhone 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Melih 1 Mayıs, 2014 gönderildi 1 Mayıs, 2014 gönderildi Ne ayi be 165 bolumdur izliyorum suan izledigim tek dizi suoer
Uğur 1 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 1 Mayıs, 2014 gönderildi Yerli degil ya yabanci iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap