Volkan 8 Mayıs, 2013 gönderildi 8 Mayıs, 2013 gönderildi Azerbaycan Ajdar gönderse ilk 10'a girer. 2008'deki o rezalet şarkı 132 puan almıştı. aynen maalesef öyle
Yiğit 8 Mayıs, 2013 gönderildi 8 Mayıs, 2013 gönderildi [align=center][video=youtube] [/align][align=center][video=youtube] [/align]
Uğur 12 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 12 Mayıs, 2013 gönderildi Eurovision 2013 1. yari finaline 1 gun 17 saat kala tahminlerim : 1. YARI FINAL Avusturya Danimarka Rusya Ukrayna Hollanda Sirbistan Irlanda Hirvatistan Slovenya Estonya Kalanlar : Karadag - SURPRIZ YAPABILIR Litvanya Beyaz Rusya Belcika Kibris Moldova 2. YARI FINAL Azerbaycan Israil Isvicre Norvec Gurcistan Malta Bulgaristan Ermenistan Yunanistan Makedonya Kalanlar : Letonya :San Marino: San Marino Finlandiya Izlanda Arnavutluk - SURPRIZ YAPABILIR Romanya Macaristan
Uğur 12 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 12 Mayıs, 2013 gönderildi Kibris, Finlandiya ve San Marino kalmasin isterdim ama bence kalacaklar.
Yiğit 13 Mayıs, 2013 gönderildi 13 Mayıs, 2013 gönderildi 1. Yarıfinal: Avusturya Estonya Slovenya Danimarka Ukrayna Hollanda Kıbrıs Rum Kesimi Belarus Belçika Litvanya 2. Yarıfinal: :San Marino: San Marino Makedonya Azerbaycan Malta İsrail Norveç Gürcistan Romanya Yunanistan İzlanda Sadece kendi zevklerime göre yapılmıştır, tahmin içermez. İlk yarıfinalde son 3 ülkeyi aslında beğenmedim. Sadece başka güzel ülke kalmadı. O yüzden koydum.
Uğur 13 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 13 Mayıs, 2013 gönderildi Son tahminlerinizi buraya yazin, sonra ben 10'da 9 bildim yok ben 10'da 6 bildim demeyin, burdan bakar karsilastiririz.
Volkan 13 Mayıs, 2013 gönderildi 13 Mayıs, 2013 gönderildi 1. yarı final Avusturya Estonya Slovenya Danimarka Rusya Ukrayna Hollanda Moldova İrlanda Sırbistan 2. yarı final :San Marino: San Marino Azerbaycan Finlandiya Malta Yunanistan İsrail Norveç Gürcistan İsviçre Romanya
Melih 13 Mayıs, 2013 gönderildi 13 Mayıs, 2013 gönderildi 1 . Yarı Final ( Random ) Austria Denmark Estonia Netherlands Slovenia Ukraine Cyprus Belarus Serbia Moldova --------------------------- Russia Montenegro Lithuania İreland Belgium 2. Yarı Final : ( Random ) Finland :San Marino: San Marino Georgia İsrael Norway Romania Albania Malta Latvia Azerbaijan ------------------------------ Switzerland Greece Bulgaria İceland Macedonia Armenia Hungary
Reyiz 13 Mayıs, 2013 gönderildi 13 Mayıs, 2013 gönderildi 1. Yarı Final : Karışık Sıra : Danimarka Ukrayna Hollanda Avusturya :Russia: Rusya Sırbistan Karadağ Belçika Belarus İrlanda 10 da 7 belarus irlanda sadece bende (2 Yarı Final Tahminleri Perşembe Günü)
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap