İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

2. YARI FINAL

:Azerbaijan: Azerbaycan

:Israel: Israil

:Switzerland: Isvicre

:Norway: Norvec

:Georgia: Gurcistan

:Malta: Malta

:Bulgaria: Bulgaristan

:Armenia: Ermenistan

:Greece: Yunanistan

:Iceland: Izlanda

Kalanlar :

:Latvia: Letonya

:San Marino: San Marino

:Finland: Finlandiya

:Macedonia: Makedonya

:Albania: Arnavutluk - SURPRIZ YAPABILIR

:Romania: Romanya

:Hungary: Macaristan

bu sekildedir. 2 gun once yaptigim listede Makedonya'ya final sansi vermistim, Izlanda'ya vermiyodum. Ikisinin yerleri degisti sadece. Bu yarifinalde Ermenistan'in yeniden Azerbaycan'a puan verecegini dusunuyorum bir de. :D

10'da 7.

gönderildi

İsrail San Marino İsviçre Bulgaristan nerde?? hiç beğendiğim bi sonuç olmadı Ermenistan malta Yunanistan yerine onlar çıkabilirdi

bide Romanya vaar tabi !

gönderildi

O degilde farkindamisiniz ama yar finallerde zarflardan ilk hep beklenmedik ulkeler cikti

gönderildi

O degilde farkindamisiniz ama yar finallerde zarflardan ilk hep beklenmedik ulkeler cikti

Aynen ve sanirim 5. zarftan ilk yarifinalde Danimarka cikmisti, bu yarifinalde de 5. zarftan Norvec cikti. Eurovision 2013 top 2, hadi insallah. Cekisme olsun, Norvec son anda alsin yarabbim!

gönderildi

Böyle bir yarışmada ne danimarka ne norveöte kazanmayabilir süprizi bol

gönderildi

Melih haklisin ya gizli birinci bana gore italya diger surprizleri gurcistan ve belcika yapabilir

gönderildi

Gürcistanla belçika yavaş yapsınlar sürprizi hollanda almanya ve ingiltere varken

gönderildi

Çok büyük bi sürpriz olmadı henüz. Gayet beklendik şekilde gidiyo bence yarı finaller. Danimarka rahat alacak yarışmayı da.

gönderildi

ben danimarkanin yuksek puan alacagini dusunuyorum. rusya da iyi derece alacaktir. norvec hakkinda bi yorumyapamiyorum en iyi sarki ama performansi cok zayif buldum 2. olamayabilir

gönderildi

Bence almanya ve bk ilk 10 a bile giremeyecektir.1.yi balkan ulkeleri belirleyecektir.Hollandada surpriz yapip 1. Olabilir

gönderildi

Bence almanya ve bk ilk 10 a bile giremeyecektir.1.yi balkan ulkeleri belirleyecektir.Hollandada surpriz yapip 1. Olabilir

Hollanda mi? Ah keskeee! Danimarka'nin sonunu ben "Popular"a benzetiyorum, umarim oyle olur, umarim, diliyorum. :(

gönderildi

Bütün ülkeleri 1. ilan ediyorun hee. Günde 5 ülkeyi çıkarıyosun aradan. Danimarka aldı artık. Margaret MGP'deki haline dönmedikçe zorlayan bile çıkmaz.

gönderildi

estonya ve finlandiya konusunda 2 gol attım san altın vuruşu ilk 8 e girerek ingiltere yapacak

gönderildi

Hero olsa sonu keske

estonya ve finlandiya konusunda 2 gol attım san altın vuruşu ilk 8 e girerek ingiltere yapacak

İngiltere ilk 10 a girsin forumu birakayim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...