Egemen 15 Mayıs, 2013 gönderildi 15 Mayıs, 2013 gönderildi Kesinlikle Balkan oylarinin nereye dagilacagi cok onemli. Boyle kek bir grupta Sirbistan'in finale cikmamasi asiri sasirtti. Juriler devreye girmis olmali, cok komik bir sarki ve sovdu zaten. Bulgaristan da Yunanistan da cikar bence finale, bosuna elemissin. Makedonya konusunda supheliyim ben de. Ben açıkçası bu gece gördüklerime o kadar güldüm ki. Karadağ, Sırbistan ama en çok Belçika'da o arkada dans eden kızlar O nasıl bir korografiydi? :siritma:
Melih 15 Mayıs, 2013 gönderildi 15 Mayıs, 2013 gönderildi tamam geçen seneye göre çok b*ktan şarkıalr var ama güzel olan bir kaç tanede elenmesin ya
Egemen 15 Mayıs, 2013 gönderildi 15 Mayıs, 2013 gönderildi Bulgaristan kazanırsa eurovision biter galiba Ve ben Bulgaristan'ı destekliyorum bu yarışmada
Uğur 15 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 15 Mayıs, 2013 gönderildi Bulgaristan ve kazanmak, pek sanmiyorum o sarkiyla. Kazansa Water kazanirdi. Ama Bulgaristan kesinlikle finalde bu yil soyleyeyim.
Egemen 15 Mayıs, 2013 gönderildi 15 Mayıs, 2013 gönderildi hiç şaşırmadım egemen Ama nasıl eğlenceli bir şarkı Ve yerele karşı olan aşırı ilgim ETSC'de verdiğim oylarda da belli zaten. Bulgaristan ve kazanmak, pek sanmiyorum o sarkiyla. Kazansa Water kazanirdi. Ama Bulgaristan kesinlikle finalde bu yil soyleyeyim. Kesinlikle
Melih 15 Mayıs, 2013 gönderildi 15 Mayıs, 2013 gönderildi Yepyeni İlk 10 Listem Malum İlk 10 Sıramda Olan Slovenya Ve Avusturya Elendi 1 - United Kingdom 2 - İsrael 3 - Finland 4 - Estonia 5 - :San Marino: San Marino 6 - Germany 7 - Moldova 8 - France 9 - The Netherlands 10 - Norway
Uğur 15 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 15 Mayıs, 2013 gönderildi 2. yari final icin tahmin listemi bugun yayinlayacagim.
Yiğit 15 Mayıs, 2013 gönderildi 15 Mayıs, 2013 gönderildi Belçika'nın birinci olabileceğini düşünen arkadaşa da selam olsun buradan. Belçika ilk 10'a bile giremeyebilir. Hollanda-Birleşik Krallık-İrlanda-Fransa-Almanya hepsi finalde. Yüksek oy alabileceği ülke yok denecek kadar az.
Uğur 15 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 15 Mayıs, 2013 gönderildi 2. YARI FINAL Azerbaycan Israil Isvicre Norvec Gurcistan Malta Bulgaristan Ermenistan Yunanistan Izlanda Kalanlar : Letonya :San Marino: San Marino Finlandiya Makedonya Arnavutluk - SURPRIZ YAPABILIR Romanya Macaristan bu sekildedir. 2 gun once yaptigim listede Makedonya'ya final sansi vermistim, Izlanda'ya vermiyodum. Ikisinin yerleri degisti sadece. Bu yarifinalde Ermenistan'in yeniden Azerbaycan'a puan verecegini dusunuyorum bir de.
Enes 15 Mayıs, 2013 gönderildi 15 Mayıs, 2013 gönderildi Arkadaşlar işte hiçbir yerde bulamayacağınız benim tahminlerim; Açıklıyorum; 2. Yarı Finalden finale çıkacaklar AZERBAYCANNNN Norveç İsrail Gürcistan Yunanistan Ermenistan Finlandiya Arnavutluk Malta Romanya Romanyanın, Ermenistanın şarkısını hatırlamıyorum bile mesela ama sonuçlar bu şekilde olacakkk. 1. Danimarka olcak, Azerbaycan ve Rusya ilk 5 içinde olcak. Dedi dersiniz
Uğur 15 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 15 Mayıs, 2013 gönderildi Rusya ilk 5'te olur bence de. Ama Romanya finale cikamaz.
Melih 15 Mayıs, 2013 gönderildi 15 Mayıs, 2013 gönderildi 2 . YARI FİNAL Finland San Marino Georgia İsrael Norway Romania Albania Malta Bulgaria Azerbaijan Diyorum
NJLS 15 Mayıs, 2013 gönderildi 15 Mayıs, 2013 gönderildi 2.Yarı Finalden finale kalabilecek olanlar ; Azerbaycan Yunanistan San Marino Finlandiya Malta Norveç Gürcistan İsviçre Bulgaristan İsrail diyorum bakalım sonuçlar ne olacak sevgili eurovision severler *)
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap