İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

He tamam dogruun estonya haketmedi bence avusturya cikmaliydi yerine bu arada yf 1.si bence hollanda olmistur

gönderildi

Danimarkadır, kesinlikle. Hollanda antislovculardan oy alamamıştır. Hollanda'yı izlerken annem "Uykum geldi." dedi. :h

gönderildi

Danimarka bence yf 1.si olmamistir.Finalde belcika surpriz yapacak bence

gönderildi

Öncelikle şarkıları ilk defa dinledim ve ilk yarı final sonunda çıkan ülkelerden

Belçika, Hollanda ve Moldova çok başarılıydı ve büyük ihtimalle ilk üç dereceyi aldılar.

Fanlara sürpriz olmadı ve Danimarka beklendiği gibi çıktı ancak finalde pek şansı olduğunu hala düşünmüyorum.

İrlanda, Estonya, Rusya da çıkmayı hakettiler.

Tartışmalı ülkeler ise Belarus ve Ukrayna. Eurovision'un hala politik oylamadan kurtulamadığının göstergesi. Ukrayna ve Belarus'un finale çıkması tamamen kuzey ülkelerinin bu yarı finalde sayıca fazla olmasındandı. Kıbrıs ve Avusturya aynı sebeple yalnız kaldılar ve daha iyi şarkılarla yarışmalarına rağmen elendiler.

gönderildi

Bence diyorum.İlk basta gereksiz ulkeler aciklandi dedim belcika cikamayak

gönderildi

Yarı finalden çıkacakları tuturma oranım pek iyi değildir ama olsun adettendir.

Avusturya

Hırvatistan

Danimarka

Rusya

Ukrayna

Hollanda

Litvanya (Bu tahminden çok dilek gibi oldu ama olsun :D )

Moldova

Belçika

Sırbistan

Ben de yedi yapmışım. Kesin dediklerim takıldı, sürpriz dediklerim çıktı. İrlanda ve Belarus iğrençti ne akla hizmet oy aldılar anlamadım. Yarı finalin 1.sini ise tartışmaya gerek yok, uççuk bir farkla Danimarka aldı bu yarı finali. Hollandanın performansını vokal açısından beğenmedim, sönük kaldı.

gönderildi

Avusturya ve slovenyanın 11 12 olarak elendiklerini düşünüyorum anca bu beni rahatlatır :( AVUSTURYA SÜPERDİ ilk sırada çıkmanın hazin sonu

gönderildi

Belçika süprizi Tom Dice ile yaptı. Bu yarışma Hollanda yapsın. ahahahaha qq Bu arada çok sevmeme rağmen Anouk detone oldu galiba. Kıbrıs'ın elenmesi AVRUPA'NIN AYIBIDIR!

gönderildi

Eurovision 2013 1. yari finaline 1 gun 17 saat kala tahminlerim :

1. YARI FINAL

:Austria: Avusturya

:Denmark: Danimarka

:Russian Federation: Rusya

:Ukraine: Ukrayna

:Netherlands: Hollanda

:Serbia: Sirbistan

:Ireland: Irlanda

:Croatia: Hirvatistan

:Slovenia: Slovenya

:Estonia: Estonya

Kalanlar :

:Montenegro: Karadag - SURPRIZ YAPABILIR

:Lithuania: Litvanya

:Belarus: Beyaz Rusya

:Belgium: Belcika

:Cyprus: Kibris

:Moldova: Moldova

10'da 6. Fakat Whatsapp grubunda Belarus cikacak demistim. Litvanya'nin finale cikmasi gercekten asiri komikti. Sarki bile diyemem o zimbirtiya. Son zarfta Sirbistan cikacak galiba dedim Hollanda'yi duyunca havalara uctum. Fakat Anouk'un performansini ben de sonuk buldum Semih gibi. Sirbistan'in cikamamasi harika oldu ki diasporalari acisindan bu kadar kek bir gruptan kesinlikle cikarlar diye dusunuyodum, demek ki sarki berbat olunca kalinabiliyormus, kapak olsun. :D

Belcika'nin cikmasina cok sevindim, cikmasina ihtimal vermiyodum ama cikarsa cok sevinecegimi soyluyordum.

gönderildi

Kusursuz bir yayındı. Tasarımlara agzım açık kaldı resmen. Gelmiş geçmiş en iyi postcard bu yılın. İsveç televizyonculuğun hakkını verdi. Melodifestivalen tadında izledik hatta biraz. Seyirciler de şovun bir parçasıydı. Her şey çok güzeldi. Bu kelebek motifinin harika bir şekilde kullanılacagından adım gibi emindim.

Finale Belarus :Belarus: , Ukrayna :Ukraine: gibi saçma sapan ülkeler çıktı.

Hırvatistan :Croatia: o mükemmel performans ile çıkamadı, çok üzüldüm.

:Moldova:Moldova'nın performansı kusursuzdu resmen. Kadın mükemmel derecede iyi söyledi. Hakkının yenmediğine sevindim.

Danimarka :Denmark: ve Rusya :Russian Federation: gecenin parlayan iki ülkesi oldu bana kalırsa.

Hollanda :Netherlands: çıkamayacak diye çok korktum. Son ülkede geçen senenin Türkiye'si oldu Hollanda. Helal Anouk! Ama sönük kaldı ses olarak.

İkinci yarı final için heyecanlandım resmen.

gönderildi

Bu yarifinalin birincisi kesinlikle acik ara Danimarka olmustur. Yayin cok guzeldi fakat beyaz isiklandirmayi yetersiz buldum, sahne cok karanlik duruyodu performanslar sirasinda, secmek zor oldu sahnenin detaylarini. Melodifestivalen izliyor havasinda izledim Eurovision'u bu yil. :D Sunucu cok basariliydi, o espriler, vtr ler kahkaha attirdi.

gönderildi

O Norway is more expensive şakası harikaydı. From Sweden with Love. :h

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...