İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Bugün recap yapıyorum. Yarın başlarım. Çok sağol. :D

gönderildi

Sezon finali yarin. Ben bir yil ne yapacagim Gallagherlar'siz. :(

gönderildi

Sezon finali bombaydi buyuk spoiler veriyorum :

Steve Reyiz nihayet geri dondu yanindaki Brezilyali hatunla beraber, sakallari falan kesmis daha da hos olmus. Fiona rolundeki Emmy Rossum'da Instagram hesbinda Steve'le beraber bolca fotograf paylasiyo sanirim 5. sezonda baya bir araya gelecekler yine.

gönderildi

Ben yine diziye doyamadan sezon finali yaptılar. Bölümlerin bu kadar az olmasına sinir oluyorum :(

gönderildi

ben bi turlu baslayamadim buna useniyom hep :)

gönderildi

Ben yine diziye doyamadan sezon finali yaptılar. Bölümlerin bu kadar az olmasına sinir oluyorum :(

Tam 9 ay ara veriyolar, neredeyse 1 yil. Bolum sayisi iyi hos da, bu kadar ara cok uzun ya. En azindan Mayis - Agustos arasi tatil yapsalar Eylul'de baslasalar guzel olurdu Turk sistemi iyi bu konuda. :h

gönderildi

Ben 6 bölüm izledim sonra mola verdim. Bugün 7. bölümü izledim çok uzun geliyor. Sıkılıyorum bölümlerde. :h

gönderildi

Tam 9 ay ara veriyolar, neredeyse 1 yil. Bolum sayisi iyi hos da, bu kadar ara cok uzun ya. En azindan Mayis - Agustos arasi tatil yapsalar Eylul'de baslasalar guzel olurdu Turk sistemi iyi bu konuda. :h

Senede 12 bölüm mü olurmuş ama canım? :no:

gönderildi

ben bi turlu baslayamadim buna useniyom hep :)

Shameless'a yazin baslarsin. Bu ara The Following'e basla Orphan Black ayarinda o, eminim cok seversin bi bak.

gönderildi

Okey The Following'e bakarim bi ara

• 2 ay sonra...
gönderildi

Emmy'de tarz değiştiren ilk (veya nadir) dizilerden olabilir, Üç sezondur drama dalında yarışan dizi komedi dalına geçmiş nedense...

gönderildi

American Horror Story de yapmıştı aynısını. Çok da komedilik bi dizi değil bence Shameless. Bunlara bu kadar kolay izin verilmesi de garip.

gönderildi

American Horror Story ilk başta daha pusulaları gönderirken değiştirmişti antoloji dizilere miniseri kategorilerinde izin veriliyor diye, bunlar bir de üç sezon drama dalında aday oldular yani, garip izin verilmemeli dediğin gibi kolay kolay.

gönderildi

Altın Küre'de drama adayı olmuştu ama o da.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...