Mustafa 3 Eylül, 2013 gönderildi 3 Eylül, 2013 gönderildi [align=center]Demet Akalın Hamile... [/align] [align=center][/align] [align=center]"Kocaya Müjde Vermeye Gör"... Her fırsatta anne olmak istediğini dile getiren ünlü şarkıcı, dün akşam hamile olduğunu öğrendi. Mutlu haberi alan eşi Okan Kurt da evlerinin bahçesinde zıplayarak havuza atladı. Akalın da eşinin bu telaşını cep telefonuyla kaydetti ve twitter'da "Kocaya müjde vermeye gör" notuyla paylaştı.[/align]
Uğur 3 Eylül, 2013 gönderildi 3 Eylül, 2013 gönderildi Oha ben de bugun Vine'da gordum kocasi havuza atliyodu. Cidden kalabilmis mi sonunda? Onca hormon ilaci, o ilaclarla beraber alinan kilolar ise yaramis demek ki. Sevindim.
Melih 3 Eylül, 2013 gönderildi 3 Eylül, 2013 gönderildi Heralde dol satin aldi yoksa demet kisir ahahaha
Uğur 3 Eylül, 2013 gönderildi 3 Eylül, 2013 gönderildi Heralde dol satin aldi yoksa demet kisir ahahaha Yarildimmmmmmmmmm Tasiyici anne olayina basvurmamistir herhalde ya. Hormon ilaclari kullaniyodu bi suredir.
Uğur 10 Eylül, 2013 gönderildi 10 Eylül, 2013 gönderildi Kizi olacakmis. 41 yasina geldi, cok riskli bir dogum olacak buyuk ihtimal. Eger kicini kirip evde oturmaz, o konser senin o festival benim gezerse Seren gibi dusurur bu da.
Yiğit 10 Eylül, 2013 gönderildi 10 Eylül, 2013 gönderildi Kizi olacakmis. 41 yasina geldi, cok riskli bir dogum olacak buyuk ihtimal. Eger kicini kirip evde oturmaz, o konser senin o festival benim gezerse Seren gibi dusurur bu da. [align=center][video=youtube] [/align]
Mustafa 10 Eylül, 2013 gönderildi 10 Eylül, 2013 gönderildi Dogurana kadar iddialiyim bos durmayacam dedi
Uğur 14 Eylül, 2013 gönderildi 14 Eylül, 2013 gönderildi Dogurana kadar iddialiyim bos durmayacam dedi Kiz olursa HIRA, erkek olursa MIRALI. Bence dusurecek bu, icime doguyo.
Mustafa 24 Eylül, 2013 gönderildi 24 Eylül, 2013 gönderildi [align=center]Albümün son klibi "Nasip Değilmiş" Yakında[/align] [align=center][video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y3TU9E24eNw [/align] [align=center]Söz: Günay Çoban Müzik: Niran Ünsal Düzenleme: Erhan Bayrak Yönetmen: Tamer Aydoğdu[/align]
Uğur 24 Eylül, 2013 gönderildi 24 Eylül, 2013 gönderildi Bu da her kocasiyla klip cekmese olmayacak. Bakiniz : Pembe Dizi (O kocasi cok harikaydi ama salak kacirdi elinden) Sarki Ozcan Deniz coveri bu arada, zaten sarkida Demet'e de Ozcan eslik ediyor, duet bu.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap