İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

En sempatik.

Ne yazsam bilemedim, çok teşekkür ederim. Dur detayları Facebook'tan : )

gönderildi

En ''HİÇ'' :D hehe :) ilk kez böyle en gördüm :) Yanlıs anlama Onur alındıgım yok sadece yazmak istedim :)

gönderildi

En ''HİÇ'' :D hehe :) ilk kez böyle en gördüm :) Yanlıs anlama Onur alındıgım yok sadece yazmak istedim :)

Seni pek tanımadığımdan bir kategoride aklıma gelmedin. :) Kusura bakmadın umarım. :)

gönderildi

Seni pek tanımadığımdan bir kategoride aklıma gelmedin. :) Kusura bakmadın umarım. :)

hehe :) Yok yok olur mu hiç öyle şey :)

gönderildi

en anlayışlı olmak için yapıyor çaktırma :haha::dil3:

gönderildi

hehe :) Sende en komik olmak için mi ? :P hehe

gönderildi

hehe :) Sende en komik olmak için mi ? :P hehe

benim bir saçmalamam yeter :goz:

gönderildi

Mükemmel yorumlar yapmışsınız , sitenin teknik kurucusu olarak pabucum dama atılmış olsa da hepinizi çok seviyorum,bir tanesiniz :)

• Üzdün 1
gönderildi

Mükemmel yorumlar yapmışsınız , sitenin teknik kurucusu olarak pabucum dama atılmış olsa da hepinizi çok seviyorum,bir tanesiniz :)

Yerin bende çok ayrı cem bunu biliyorsun sen şuan şu yorumu yazmam senin sayendedir :):heart: :heart: :heart:
gönderildi

Cok ozlendin! :heart:

gönderildi

sen bizi terk ettin :( bir gittin bir daha gelmiyorsun :(

YGS-LYS yüzünden terk ettim.

sinav-oss-depresyon-ogrenci-81862h.jpg

Bu haldeyim şimdi :siritma: :siritma:

• Üzdün 1
gönderildi

Yerin bende çok ayrı cem bunu biliyorsun sen şuan şu yorumu yazmam senin sayendedir :):heart: :heart: :heart:

Tam bir 43te kalan öğrencinin notunu 45 yapan öğretmen egosu oluştu şu an bende :icon_ohmygod: Teşekkür ederim Melih , en çok msn seslerini özledim :siritma:

• Yarıldım 1
  • Anırdım 1
gönderildi

Onur D. den

Sitenin enleri

En komik: Melih

En bilgili: Soner

En sempatik: Halley

En iyi niyetli: Can Reyhanioğlu

En vurdumduymaz: Cano544

En yaratıcı: Uğur

En dürüst: Pixel

En şık: Çokgıcık

En dobra: Volkan

En yerinde konuşan: Musty

Kimse kızmasın gücenmesin kategori yazarken ilk aklıma gelenleri yazdım. Teşekkürler..

Vay en yerinde konusan teşekkürler :) senin takdirin ;)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...