İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

2. yılı için 2 senedir üye olup altını olmayanlara altın ver. :h

gönderildi

Eurovision Time Ceyrek Altin Kampanyasi

• Yarıldım 1
gönderildi

an meselesi herşey ...... ben bu kadar söylim siz nasıl anlarsanız anlayın . sıkıldım yoruldum

Uzun Bir Açıklama Metni Döşeyim :D Günümün 15 Saatini Alan Forum İçin

Bu Foruma 28 Şubat 2012 de Sinancığımın Melih koş yayın yapıyorum demesi ile linke tıklayarak 3 . etsc nin finalini izleyerek katılmak istedim o kadar güzeldiki herşey ve hoşuma gitmiştiki recap olayı mesela ispanyayı soraya self control temsil ediyordu ben demiştim ohaaa bu senedemi ispanyayı soraya temsil ediyor :D o kadar kezbandım :D

tabi sonra üye oldum uğur zar zor ülke verdi haklı çocuk tanımıyor beni fan man değilim :D ( şimdi olsam seve seve verirdi eminim ) insanlarla tanıştım farklı bir ortamdan farklı bir ortama dostluklara yelken açtım tabi ki atışmalar sürtüşmeler tartışmalar küslükler her alanda olur sonuçta burda tek kişi yok bir sürü farklı karakter var ama ben hiçbir zaman pişman olmadım buraya üye olduğum için başka sitelerde de arayışa girmedim hep vardı burası :) sabah kalkar kalkmaz foruma girip bakmak paha biçilemez hiç bilmediğimiz şarkıları araştırma zevki hiçbişeye değişilmez emek veriyoruz ve forumdaki dostlarımıza sunuyoruz :)

Uzun Lafın Kısası :D ben bu forumda yaşlanmak istiyorum inşallah 1 değil 10 değil 20. Yılını Hepimiz 40 Yaşımıza gelmiş buruşmuş olarakta görürüz ve bugünlerimizi birbirimize Anlatır güler eğleniriz :)

Ailem Gibisiniz Bunu Sakın Unutmayın Görmesemde :)

Melih :D

Artık bunları diyemiyorum ...
  • 4 hafta sonra...
gönderildi

28 Ocak 2014'te 2. yilimizi kutluyoruz. :kalp:

gönderildi

Kardesler Dugun Salonu'nu kapattim. Sabaha kadar Ankara'nin Baglari esliginde kopmaca wuhuuu :h

gönderildi

Sitenin 2. yilina ozel kusleri baristiricam. :h

gönderildi

Iki yilda 100 yarisma yapamadik he yaziklar olsun :(

gönderildi

kazanan ülkelerin yavaşlığından bakınız ben iki kez kazandım 1 günde bitti herşey

gönderildi

Her seyi seriye baglamiz lazim o zaman

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...