Melih 26 Ocak, 2013 gönderildi 26 Ocak, 2013 gönderildi [align=center][/align] Halleye ödülünü verirken :heart: :heart: O gün elim ayağıma dolaştı heyecandan ödülü düşürdüm kırıldı O yüzden resmini çeki yollayamıyorum kanıtlamak için. Yoksa aldım ödül yani ahhahh evet çok heyecanlıydık ödül aldın aksini söyleyen olursa yolla onları bana
Canala 26 Ocak, 2013 gönderildi 26 Ocak, 2013 gönderildi [align=center][/align] Halleye ödülünü verirken :heart: :heart: O gün elim ayağıma dolaştı heyecandan ödülü düşürdüm kırıldı O yüzden resmini çeki yollayamıyorum kanıtlamak için. Yoksa aldım ödül yani ahhahh evet çok heyecanlıydık ödül aldın aksini söyleyen olursa yolla onları bana Haha tamam Geçenlerde de konserine geldim. Sen de benimkine gelmiştin. Böyle de bi dostluk bizimkisi
Melih 26 Ocak, 2013 gönderildi 26 Ocak, 2013 gönderildi [align=center][/align] Halleye ödülünü verirken :heart: :heart: O gün elim ayağıma dolaştı heyecandan ödülü düşürdüm kırıldı O yüzden resmini çeki yollayamıyorum kanıtlamak için. Yoksa aldım ödül yani ahhahh evet çok heyecanlıydık ödül aldın aksini söyleyen olursa yolla onları bana Haha tamam Geçenlerde de konserine geldim. Sen de benimkine gelmiştin. Böyle de bi dostluk bizimkisi Art popa da gel Özledim be bende sana gelirim sonra sende bana ödül verirsin böyle sürer
Canala 26 Ocak, 2013 gönderildi 26 Ocak, 2013 gönderildi [align=center][/align] Halleye ödülünü verirken :heart: :heart: O gün elim ayağıma dolaştı heyecandan ödülü düşürdüm kırıldı O yüzden resmini çeki yollayamıyorum kanıtlamak için. Yoksa aldım ödül yani ahhahh evet çok heyecanlıydık ödül aldın aksini söyleyen olursa yolla onları bana Haha tamam Geçenlerde de konserine geldim. Sen de benimkine gelmiştin. Böyle de bi dostluk bizimkisi Art popa da gel Özledim be bende sana gelirim sonra sende bana ödül verirsin böyle sürer Tabiki de gelicem. Şu an yeni albüm üzerinde çalışıyorum. Bu ara mesgulum. Will.i.am'den de bi kurtulamadım be
Melih 26 Ocak, 2013 gönderildi 26 Ocak, 2013 gönderildi O gün elim ayağıma dolaştı heyecandan ödülü düşürdüm kırıldı O yüzden resmini çeki yollayamıyorum kanıtlamak için. Yoksa aldım ödül yani ahhahh evet çok heyecanlıydık ödül aldın aksini söyleyen olursa yolla onları bana Haha tamam Geçenlerde de konserine geldim. Sen de benimkine gelmiştin. Böyle de bi dostluk bizimkisi Art popa da gel Özledim be bende sana gelirim sonra sende bana ödül verirsin böyle sürer Tabiki de gelicem. Şu an yeni albüm üzerinde çalışıyorum. Bu ara mesgulum. Will.i.am'den de bi kurtulamadım be herkes ben gibi masum bir öpücük istemez araplar fenadır kurtulması zordur dikkat et britneyyyyyy olmadı ara beni amerikadan atlar gelirim nerdeysen
Canala 26 Ocak, 2013 gönderildi 26 Ocak, 2013 gönderildi ahhahh evet çok heyecanlıydık ödül aldın aksini söyleyen olursa yolla onları bana Haha tamam Geçenlerde de konserine geldim. Sen de benimkine gelmiştin. Böyle de bi dostluk bizimkisi Art popa da gel Özledim be bende sana gelirim sonra sende bana ödül verirsin böyle sürer Tabiki de gelicem. Şu an yeni albüm üzerinde çalışıyorum. Bu ara mesgulum. Will.i.am'den de bi kurtulamadım be herkes ben gibi masum bir öpücük istemez araplar fenadır kurtulması zordur dikkat et britneyyyyyy olmadı ara beni amerikadan atlar gelirim nerdeysen Jason'dan ayrıldıgımı duyunca kene gibi yapıstı zaar Tamam canım evdeyim ben coluk cocuk. Gel de canlı canlı konusalım burdan olmuyor boyle
Melih 26 Ocak, 2013 gönderildi 26 Ocak, 2013 gönderildi Haha tamam Geçenlerde de konserine geldim. Sen de benimkine gelmiştin. Böyle de bi dostluk bizimkisi Art popa da gel Özledim be bende sana gelirim sonra sende bana ödül verirsin böyle sürer Tabiki de gelicem. Şu an yeni albüm üzerinde çalışıyorum. Bu ara mesgulum. Will.i.am'den de bi kurtulamadım be herkes ben gibi masum bir öpücük istemez araplar fenadır kurtulması zordur dikkat et britneyyyyyy olmadı ara beni amerikadan atlar gelirim nerdeysen Jason'dan ayrıldıgımı duyunca kene gibi yapıstı zaar Tamam canım evdeyim ben coluk cocuk. Gel de canlı canlı konusalım burdan olmuyor boyle tamam canım rihanna karısı görürse kıskanır ay oda evlere şenlik gün yapalım bizde etli elbimsemden kalan etlerle yemekler yaparım size al kesha yı rihannayı beyonceyi katyi gel bize
Canala 27 Ocak, 2013 gönderildi 27 Ocak, 2013 gönderildi [align=center]Scream & Shout Remix video klibinden ilk kare internete sızdı. Yengeniz Britney malesef görünmüyor. Sürpriz olacak artık [/align]
Canala 27 Ocak, 2013 gönderildi 27 Ocak, 2013 gönderildi [align=center]Scream & Shout remixi ile Britney Spears, tarihte 5 erkek hip-hop sanatçısıyla bir düette bulunan ilk pop sanatçısı oldu. [/align]
Volkan 27 Ocak, 2013 gönderildi 27 Ocak, 2013 gönderildi Britney benim başka birine uza sen o senin yengen bir kere terbiyesiz -,- böyle yoldan toplasaydı will i am neyine yetmiyormuş
Canala 27 Ocak, 2013 gönderildi 27 Ocak, 2013 gönderildi Sen o Katy Perry fotografıyla zor biraz Yanaşma bize
Volkan 27 Ocak, 2013 gönderildi 27 Ocak, 2013 gönderildi Sen o Katy Perry fotografıyla zor biraz Yanaşma bize ben Britney fotoğrafını denedim olmayınca bunu denedim ve oldu tamam mı
Canala 27 Ocak, 2013 gönderildi 27 Ocak, 2013 gönderildi Sen o Katy Perry fotografıyla zor biraz Yanaşma bize ben Britney fotoğrafını denedim olmayınca bunu denedim ve oldu tamam mı Gecerli bi sebep degil ı-ıh olmadı
Volkan 27 Ocak, 2013 gönderildi 27 Ocak, 2013 gönderildi Sen o Katy Perry fotografıyla zor biraz Yanaşma bize ben Britney fotoğrafını denedim olmayınca bunu denedim ve oldu tamam mı Gecerli bi sebep degil ı-ıh olmadı avatarıma bak
Canala 27 Ocak, 2013 gönderildi 27 Ocak, 2013 gönderildi Sen o Katy Perry fotografıyla zor biraz Yanaşma bize ben Britney fotoğrafını denedim olmayınca bunu denedim ve oldu tamam mı Gecerli bi sebep degil ı-ıh olmadı avatarıma bak Yani tamam çok hoş olmuş da ben dedikten sonra yaptın yani. Hala benim ulen İlk sayfasına bak konunun, eserimi göreceksin
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap