Canala 27 Temmuz, 2012 gönderildi 27 Temmuz, 2012 gönderildi Live It Up'la başlayan yolculuk finali göremeden bitti. O şarkıyla 1.lik hak edildi mi bilmiyorum ama Azerbaycan'ın kazanmasına çok sevinmiştim
Volkan 30 Temmuz, 2012 gönderildi Yazar 30 Temmuz, 2012 gönderildi Live It Up'la başlayan yolculuk finali göremeden bitti. O şarkıyla 1.lik hak edildi mi bilmiyorum ama Azerbaycan'ın kazanmasına çok sevinmiştim Bence şarkı güzeldi her şeyi güzeldi ama ondan daha çok hak edenler vardı
Cem 30 Temmuz, 2012 gönderildi 30 Temmuz, 2012 gönderildi En saçma eurovision yarışmasıydı azerbaycanın 1nci , italyanın 2nci olması başlı başına saçmalıktı bence. Ayrıca sunucunun sesi çok kısıktı (fransızca çevirileri duyulmuyordu resmen) Oyları sunanlar gereksiz yere uzatıyorlardı (Letonya mesela) TRT'ye yansıyan yayında , sesler arada gidip geliyordu Ama Yüksek Sadakat'ın finale çıkamaması yerinde bir karardı
Melih 30 Temmuz, 2012 gönderildi 30 Temmuz, 2012 gönderildi Benim Favorilerim Slovenya Portekiz İspanya Norveç Gürcistan Estonya İrlanda Macaristan İsraildi
Volkan 30 Temmuz, 2012 gönderildi Yazar 30 Temmuz, 2012 gönderildi hepsi güzelde afedersin Portekizin neyini beğendin o şarkı o kadar kötüydü ki En saçma eurovision yarışmasıydı azerbaycanın 1nci , italyanın 2nci olması başlı başına saçmalıktı bence. Ayrıca sunucunun sesi çok kısıktı (fransızca çevirileri duyulmuyordu resmen) Oyları sunanlar gereksiz yere uzatıyorlardı (Letonya mesela) TRT'ye yansıyan yayında , sesler arada gidip geliyordu Ama Yüksek Sadakat'ın finale çıkamaması yerinde bir karardı o sadece bizde değil diğer ülkelerdede aynıydı gerçekten son yılların en berbat ev sahipliğiydi ve son yıllardaki en gelişmiş ülkelerden biriydi bu kadar kötü beklemezdim zaten yarışma komple saçmalık ve haksızlıklarla doluydu
Nikki 16 Ağustos, 2012 gönderildi 16 Ağustos, 2012 gönderildi Benim bayıldığım bir yıldır,sade ve kaliteli olduğunu düşünüyorum.Şarkılar ve sahne özellikle o yıla dair en beğendiğim öğeler.
Uğur 10 Ekim, 2012 gönderildi 10 Ekim, 2012 gönderildi Hotel FM'in solisti olan amca bizim Sedat Yuce'yle ayni duruma dusmus diyecektim ki adam 4'te 4 aldi lan. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FD-stZJLAkA
Ladadidej 13 Ekim, 2012 gönderildi 13 Ekim, 2012 gönderildi [align=center] 2011'de Azerbaycan'ı Eurovision Şarkı Yarışması'nda Eldar'la birlikte temsil edip yarışmayı kazanan Nikki Jamal yeni şarkısını yayınladı. [video=youtube] Şunuda belirtmek istiyorum klip her ne kadar ucuz olsada tüylerimi diken diken yaptı. [/align]
Canreyhan 13 Ekim, 2012 gönderildi 13 Ekim, 2012 gönderildi bence klipte şarkı da güzel...iyi işler cıkartıyor kesinlikle:)
Mustafa 22 Ekim, 2012 gönderildi 22 Ekim, 2012 gönderildi [align=center]Sunucular[/align] [align=center]Anke Engelke , Judith Rakers ve Stefan Raab[/align] [align=center][/align] [align=center]Mekan[/align] [align=center]Esprit Arena[/align] [align=center][/align]
NJLS 23 Ocak, 2013 gönderildi 23 Ocak, 2013 gönderildi ben bu yılı çok seviyom yaa..elenmemize rağmen seviyorum favoriilerim ise : Azerbaycan Rusya Yunanistan İsveç İrlanda Birleşik Krallık idi
Volkan 24 Ocak, 2013 gönderildi Yazar 24 Ocak, 2013 gönderildi bence şarkılar iyiydi ama Almanya berbattı No one The secret is love Angel Taken by a stranger Sognu
Uğur 24 Ocak, 2013 gönderildi 24 Ocak, 2013 gönderildi Bu yilda yarisip halen dinledigim cok az sarki var..
Volkan 24 Ocak, 2013 gönderildi Yazar 24 Ocak, 2013 gönderildi Bu yilda yarisip halen dinledigim cok az sarki var.. ben hiç birini dinlemiyorum en fazla kafama eserse taken by a stranger veya sognu
Uğur 23 Şubat, 2013 gönderildi 23 Şubat, 2013 gönderildi 2011 Kdam'dan ne kadar guzel bir sarkiymis. O rezil sarkiyi sectiler, 13. olup donduler yarifinalden.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap