Mustafa 18 Şubat, 2013 gönderildi 18 Şubat, 2013 gönderildi [align=center][video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TB6IkojieSU [/align]
Melih 18 Şubat, 2013 gönderildi 18 Şubat, 2013 gönderildi Soner'in yorumlarına bakıyorum arada kayıp şehir izlerken kahkaha atıyorum düşünün
Canala 18 Şubat, 2013 gönderildi Yazar 18 Şubat, 2013 gönderildi Ayda'ya bu kadar yanlış şarkılar verilebilirdi. Murat Boz düetinde ve Delikanlım'da degistiresim geldi kanalı, yazık ettiler kıza Berkan ve Onur elendi. Ayda ve Mustafa son performanslarını sergileyecek ve biri 1. olacak. Haydi bakalım.
Misafir 18 Şubat, 2013 gönderildi 18 Şubat, 2013 gönderildi Ayda'nın sesi güçlü tamam da biraz kulak vereymiş keşke Allah. Detonelilkten ölecekti. Bence diğer adam kazansın. Daha tutarlı söylüyor.
Guest Soner 18 Şubat, 2013 gönderildi 18 Şubat, 2013 gönderildi Ayda'nın sesi güçlü tamam da biraz kulak vereymiş keşke Allah. Detonelilkten ölecekti. Bence diğer adam kazansın. Daha tutarlı söylüyor. o adam daha tutarlı ıkınıyor bence. ağzını açmadan söyleyengillerden.
Misafir 18 Şubat, 2013 gönderildi 18 Şubat, 2013 gönderildi Ayda'nın sesi güçlü tamam da biraz kulak vereymiş keşke Allah. Detonelilkten ölecekti. Bence diğer adam kazansın. Daha tutarlı söylüyor. o adam daha tutarlı ıkınıyor bence. ağzını açmadan söyleyengillerden. Ahaha E tarzları çok ayrı bilindiği üzere. En azından yorumu daha çok yakışıyor kendi tarzına. Tutarlıdan kastım ''ses'' zaten. Melodik olarak yani. Sesin gürlüğü falan değil.
Guest Soner 18 Şubat, 2013 gönderildi 18 Şubat, 2013 gönderildi Ayda'nın sesi güçlü tamam da biraz kulak vereymiş keşke Allah. Detonelilkten ölecekti. Bence diğer adam kazansın. Daha tutarlı söylüyor. o adam daha tutarlı ıkınıyor bence. ağzını açmadan söyleyengillerden. Ahaha E tarzları çok ayrı bilindiği üzere. En azından yorumu daha çok yakışıyor kendi tarzına. Tutarlıdan kastım ''ses'' zaten. Melodik olarak yani. Sesin gürlüğü falan değil. doğru okuyor olabilir. tiksinç bi sesi var bence. ahmet kaya'nın kemikleri sızlıyor.
Canala 18 Şubat, 2013 gönderildi Yazar 18 Şubat, 2013 gönderildi Şişşşşt sessiz olun. Hadise'yi uyandıracaksınız
Guest Soner 18 Şubat, 2013 gönderildi 18 Şubat, 2013 gönderildi Şişşşşt sessiz olun. Hadise'yi uyandıracaksınız erkam'a bakar uyanır
Misafir 18 Şubat, 2013 gönderildi 18 Şubat, 2013 gönderildi Sıkıldım. Ben yemek yiyeyim. Spor da güme gitti. (Pardon burası geyik değildi değil mi?)
Canala 18 Şubat, 2013 gönderildi Yazar 18 Şubat, 2013 gönderildi Şişşşşt sessiz olun. Hadise'yi uyandıracaksınız erkam'a bakar uyanır nasıl sıkılmış belli değil, bu saatten sonra erkam da kurtaramaz onu. kafası hoş gibi duruyoe oturdugu yerde
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap