İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

"Cutest guy in the contest" :D Üstüne üstlük Ermenistan'dan bile 12. Aman Allah'ım. :D

• Anırdım 1
gönderildi

"Cutest guy in the contest" :D Üstüne üstlük Ermenistan'dan bile 12. Aman Allah'ım. :D

Başımıza taşlar yağacak asdfghjk

gönderildi

Pw2hk.png

Eğlendim ben de işte :h

Ermenistan'ın kafasına silah dayamışız gibi o ne surat qq

gönderildi

hMHox.png

İlk deneme... Neyse. qq

ahahahhaa bayıldım :D:siritma:

ve bişe sorcam, şimdi buraya sadece bu siteyle ilgili troll şeylerini mi şaapcaz, yoksa örovizyonla ilgili şeyleri mi, yoksaağğ herşeyle ilgili şeyleri mi şaapcaz hı?

gönderildi

Ben bunu asla yapamam diyordum yani pek başarılı değilimdir böyle şeylerde ama aklıma bir durum geldi ve olmasa da yaptım bir tane amaç katılım olsun :D

N1C3W.png

• NE 1
gönderildi

Ben bunu asla yapamam diyordum yani pek başarılı değilimdir böyle şeylerde ama aklıma bir durum geldi ve olmasa da yaptım bir tane amaç katılım olsun :D

N1C3W.png

Olmuş olmuş... :siritma:

gönderildi

N1C3W.png

Ben anlamadim bi de %70 indirim olmaz ki oraya takildim

• NE 1
gönderildi

N1C3W.png

Ben anlamadim bi de %70 indirim olmaz ki oraya takildim

ben de anlamadım acaba sonunu eklemeyi mi unuttun?
gönderildi

Öylesine yaptım zaten ama bu tarz şeylerde abartı olur diye biliyorum %100 gerçekliğe uygun olma zorunluluğu yok sanırım

-Sonunu bilerek yazmadım.

gönderildi

zehra harika olmuş :D tam tamına böyle insanlar :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...