İçeriğe atla

İtalya 2012 : Nina Zilli - L'amore è femmina

Pinlenen İletiler

gönderildi

İlk provasını başarısız buldum ama finalde bu provanın daha iyisini yapacaktır. Kötü değil ama Nina'ya göre başarısız.

gönderildi

İlk provasını başarısız buldum ama finalde bu provanın daha iyisini yapacaktır. Kötü değil ama Nina'ya göre başarısız.

Aynen :icon_ohmygod:

gönderildi

Ben farklı bir şey beklemiyordum. Yapılması gerekeni yapmışlar bence:)

gönderildi

Koreografiyi demiyorum. Nina'nın sesini diyorum. Daha güçlü bir ses değil miydi? Burda o sesin çok cılız bir hali var sanki. Umarım daha iyisini gerçekleştirir final günü.

gönderildi

Konserlerde bundan daha iyi söylüyordu ama prova olduğunu göz ardı etmemek lazım:)

gönderildi

Gayet iyi bir performans. Mikrofondan çıkıp yayına verilenle, salonun içinde yankılanan boğucu ses bir olmuyo zaten. Ben çok beğendim. Loreen'le kapışacaklardır.

gönderildi

Bu şarkıyı birinciliğe hiç yakıştıramıyorum ben, söyleyenin nina olması olayı birazda büyütüyor sanırım, bu bayanı önceden hiç duymamıştım, orta halli bir şarkı bana göre, 6 puan zilli :afro:

gönderildi

ya hiç yerinden hareket etmiyor..sahnede sadece yerinde duracaksa kötü..ses iyi ama bu şarkı ilk 5e girmemeli bana göre.

gönderildi

1. olmayı hakeden tek isim. Önemli olan sahnedeki duruş ve ses. Kamera açılarıyla sahnede mükemmel duracağından eminim. Şimdiden jüri 1.'si olduğunu da söyleyebilirim. Halktan da aldığı destekle 1.'liğe en yakın isim bence. :)

gönderildi

Kurucu ülkelerden İtalya bu akşam yapılacak 1. yarı-finalde oy kullanacak.

gönderildi

En sempatik ve sıcakkanlı temsilcilerdenmiş Nina Zilli.. Biz kazanamazsak umarım o kazanır. Oylarımı Nina için kullanacağım:)

gönderildi

Hic belli olmaz aslinda 2003'te de Tatu bardi, en altin cagini yasiyordu grup Eurovision'a gittginde ama biz kazandik. Loreen olmazsa Nina diyorum ben. Turkiye kazansin.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...