İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

ekleriz

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

ETSC site yarışmalarının ana gemisi. TŞY falan da eklenmiyor zaten, diğer yarışmaları ekleyip profilleri kirletmeye gerek yok.

gönderildi

diğer yarışmaları değersiz gösteriyor ondan dolayı ne katılımcı sayısı artıyor nede verilen emeğin hakkı veriliyor eklenmeli bence

gönderildi

Konu başlıklarına tüm ATSC ülkelerinin bayrakları eklensin.

gönderildi

Yarindan sonra ozguruuuuuuuuuuuuuuuum  :pray:

gönderildi

Aslen vatandaşı olduğu ülkede çalışmadığı için etsc'de yarışmasına izin verilmeyen şarkıcılara yönelik bir düzenleme yapılmasını istiyorum. Sınırsız bir hak verilmese de bu konuda bir iyileştirme yapılmalı diye düşünüyorum.

gönderildi

Aslen vatandaşı olduğu ülkede çalışmadığı için etsc'de yarışmasına izin verilmeyen şarkıcılara yönelik bir düzenleme yapılmasını istiyorum. Sınırsız bir hak verilmese de bu konuda bir iyileştirme yapılmalı diye düşünüyorum.

Bu varya bu en çok benim işime yaramazsa bende birşey bilmiyorum. Eğer gelirse ki zannetmiyorum, İrlanda'dan seri birincilikler bekleyin :D 

gönderildi

en azından 3 kere yarışma hakkı verilmesi, irlanda gibi ülkelerin de rekabete katılması ve kazanması demek bu da yarışmayı daha heyecanlı yapar, umutsuz değilim en azından üzerine tartışılabilir bence.

gönderildi

Keşke,keşke, keşkee.... İrlandalı şarkıcıların %90'ını İngiltere'de çalışıyor.

gönderildi

Ben de sevmiyorum bu kuralı ama değişmesi imkansız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

[align=center]rQyq47.png[/align]

[align=center]Arkadaşlar forum fontu böyle gözükmeyip ''Times New Roman'' olan var mı?[/align]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...