Uğur 19 Şubat, 2015 gönderildi 19 Şubat, 2015 gönderildi İsteklerim: 1.Sitede eskiden videolar,resimler avatarlar ve imzalar vardı. Böyle teması da daha bir yanarlı dönerliydi, hadi temayı geçtim avatarları görmek imzalar vs. videolar(kişiye özel bir ayarı varsa ben yapayım ya da). Yücel kullanıcı kontrol panelinde bütün ayarları devre dışı bırakmışsın ya da bir şekilde kendiliğinden olmuş. Gerekli düzeltmeleri yaptım şu an bir sıkıntı olmaması lazım kontrol edersin Bu sorunun uyelerin kullanici profilinden tema degistirmesinden kaynaklandigi dusunulmektedir. Ayni sorunu yasayan arkadaslar varsa Cem'in yonergelerini uygulayabilir.
Uğur 19 Şubat, 2015 gönderildi 19 Şubat, 2015 gönderildi Kullanilmayan temalari kaldiriyorum tek tek bakip. Ayarlarinizi bozmayin sonra diye.
Melih 19 Şubat, 2015 gönderildi 19 Şubat, 2015 gönderildi uğurun uk yi bölmesini bana iskoçyayı vermesini istiyorum arz ederim
Melih 19 Şubat, 2015 gönderildi 19 Şubat, 2015 gönderildi o zaman danimarkayı bölmesini faroe adalarını istiyorum
Melih 19 Şubat, 2015 gönderildi 19 Şubat, 2015 gönderildi olmaz ben barbadosu istiyorum rihanna yollucam
Yiğit 19 Şubat, 2015 gönderildi 19 Şubat, 2015 gönderildi olmaz ben barbadosu istiyorum rihanna yollucam ben de kolombiya alıp shakira
Uğur 19 Şubat, 2015 gönderildi 19 Şubat, 2015 gönderildi Ay hadi yeter geyige gidin istek sikayet konusu bu.
Yiğit 22 Şubat, 2015 gönderildi 22 Şubat, 2015 gönderildi EurovisionTime Avatarı'nın kullanımı sadece bana mahsus olsun.
Uğur 22 Şubat, 2015 gönderildi 22 Şubat, 2015 gönderildi EurovisionTime Avatarı'nın kullanımı sadece bana mahsus olsun. Avatar yuklemeyen herkeste otomatik olarak cikiyo. Dilersen Face sayfamizin avatarini yukle kendine. Sent from my iPhone using Tapatalk
Züreyfa 22 Şubat, 2015 gönderildi 22 Şubat, 2015 gönderildi EurovisionTime Avatarı'nın kullanımı sadece bana mahsus olsun. Bi an "Ben mi yazdım lan bu mesajı istekler bölümüne?" diye baktım da, ben değilmişim.
Chatigo 22 Şubat, 2015 gönderildi 22 Şubat, 2015 gönderildi Sitede diva açığı var ben yeni diva rütbesine talibim
Uğur 22 Şubat, 2015 gönderildi 22 Şubat, 2015 gönderildi Sitenin tek divasi vardir o da bas hacanamiz Melih'tir. Sent from my iPhone using Tapatalk
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap