Melih 13 Mayıs, 2014 gönderildi 13 Mayıs, 2014 gönderildi Ben oylarim ahuaahau SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Volkan 14 Mayıs, 2014 gönderildi 14 Mayıs, 2014 gönderildi Üyenin engellediği üyelerin mesajları chatte görünmesin.
Reyiz 14 Mayıs, 2014 gönderildi 14 Mayıs, 2014 gönderildi Engellenen üyenin konuları,yorumları görünmesin
Züreyfa 14 Mayıs, 2014 gönderildi 14 Mayıs, 2014 gönderildi Üyenin engellediği üyelerin mesajları chatte görünmesin. Chatten engelle. Öbür türlüsü mümkün değil zaten. İki ayrı site, iki ayrı kullanıcı hesabından bahsediyosun.
Züreyfa 14 Mayıs, 2014 gönderildi 14 Mayıs, 2014 gönderildi Chatten nasıl engelleniyor? @Semih Kişinin yorumunun üstüne mouse ile gelince sağda kilit resmi çıkıyo. Onun üstüne gelince "Bu kullanıcıyı yoksay." yazıyo. Tahminimce o şekilde engellemiş olursun.
Züreyfa 14 Mayıs, 2014 gönderildi 14 Mayıs, 2014 gönderildi Bunu dedikten sonra beni yok sayarmış şimdi
Melih 14 Mayıs, 2014 gönderildi 14 Mayıs, 2014 gönderildi OY VERMEMEYİ YADA GEÇ VERMEYİ ADET EDİNEN ÜYELERİN TESPİT EDİLMESİNİ VE ÜLKELERİNİN BİR DAHA KENDİLERİNE VERİLMEMESİ ÜZERİNE BOŞA ÇIKARILMASINI YENİ SORUMLULUK SAHİBİ OLAN ÜYELERİMİZE VERİLMESİNİ İSTİYORUM Beğen Butonlarının kaldırılmasını İstiyorum Çünkü Daha Bu Butonları İdrak Edemeyen Üyelerimiz ve Kullanmayı Bilmeyen Üyelerimiz Var ilk 2 isteğim çok manidr
Reyiz 14 Mayıs, 2014 gönderildi 14 Mayıs, 2014 gönderildi İsteğim, chat'in geri dönmesi. Bence bu forumdaki online sayısını arttıracaktır.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap