Ulaş 14 Ağustos, 2017 gönderildi 14 Ağustos, 2017 gönderildi Avustralya müzik sektörünü perçinledim ve diyorum ki; AU'dan UK'a rakip çıkmaz. Ama İsveç ve Norveç'e çıkar. Lihtenştayn'dan daha çok katıldığı aşikar olan ülkeyi katmamak komik bence tamam EBU üyeliği ama Junior ESC'ye bile katıldılar insaf
Züreyfa 27 Eylül, 2017 gönderildi 27 Eylül, 2017 gönderildi "Mesajı beğen" facebook gibi olmuş. Teşekkür daha samimiydi, daha bizdendi.
Cem 27 Eylül, 2017 gönderildi Yazar 27 Eylül, 2017 gönderildi Teşekkür eklentisi güncellemelere uyum sağlayamadı, elendi. Tek alternatifi de bu beğen butonu. :yapmayav:
Züreyfa 28 Eylül, 2017 gönderildi 28 Eylül, 2017 gönderildi Pedriel'in nicki kedi yapılırsa, avatarı da şu olsun lütfen;
Ulaş 29 Eylül, 2017 gönderildi 29 Eylül, 2017 gönderildi ha bu arada hazır elin değmişken Dovahkiin de ne olsun Beyfendi sizin ne haddinize benim kullanıcı adımdan :kavga:
Züreyfa 29 Eylül, 2017 gönderildi 29 Eylül, 2017 gönderildi Ana sayfa haberlerini oylama emöjileri arasına :hayir: ve bok emöjisi eklenebilir mi?
Melih 29 Eylül, 2017 gönderildi 29 Eylül, 2017 gönderildi Pedriele Özel Aşık Oldum Butonu Eklensin Ota Boka Aşık Ya Ahahaha Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ulaş 30 Eylül, 2017 gönderildi 30 Eylül, 2017 gönderildi peki hassayetim olan bir konuyu dile getirirken beni "ne" diye bozmak ne haddine neyse bu geyiğide tadında bırakalım bahsettiğim olay 4 ay önce 2. bir logo vakası yaşanmasın daha önce de bir logo meselesini uzattım düşman edindim durduk yere düşman dediğimde benim dengim olsa içim yanmayacak O senin hassasiliğin, benim problemim değil. Ana sayfa haberlerini oylama emöjileri arasına :hayir: ve bok emöjisi eklenebilir mi? Time: Yeni temamızda hiç görmediğiniz teknolojiler var Yine Time: Hareketli bok emojisi
Züreyfa 30 Eylül, 2017 gönderildi 30 Eylül, 2017 gönderildi ha bu arada avatarımda ki kıza karşı bir elektriklenme oluyor bende
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap