İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Etsc'ye türkiye de eklensin istiyorum :D Kazanan ülke hem kendi ülkesinin şarkısını hem de Türkiye'nin şarkısını açıklasın,yani her yarışma farklı bir üyede olucak şekilde hemen hemen.Bence güzel olabilir ne diyorsunuz?

Türkiye kazanırsa ne olacak? Türkiye nasıl oy verecek? :dil3:
gönderildi

turkiye eklensin diye soylemistim ugura gerek yok demisti

gönderildi

Türkiye mutlaka oy alır herkesten haksız rekabet :P

sadomazo.gif

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Solo olarak katılma hakkını dolduran kişiler grubuyla 1 kez daha katılabilsin.

gönderildi

onu diyorum ben de ama volkan düetleri değil şarkıcının grubuyla katılımından bahsediyor.

gönderildi

benim dediğim şu mesela Lena Katina 2 kez yarıştı ve katılma hakkı oldu bir kez daha t.A.T.u. grubuyla yarışabilsin

gönderildi

Zaten katılım için 3 hak var neyi kastediyorsun anlamadım :D

gönderildi

Lena Katina Eurovisionda yarıştı 2 kere yarışma hakkı varya katılma hakkı doldu bu kadının :D t.A.T.u. olarak katılma hakkı olsun diyorum :D

gönderildi

Lena Katina Eurovisionda yarıştı 2 kere yarışma hakkı varya katılma hakkı doldu bu kadının :D t.A.T.u. olarak katılma hakkı olsun diyorum :D

Sertab Erener'den sonra t.A.T.u. mu yollayacaksın? Urban Trad da yolla, tüy dik. :h
gönderildi

Sertab Erener'den sonra t.A.T.u. mu yollayacaksın? Urban Trad da yolla, tüy dik. :h

Aaaaaaaahahah :haha:

Bu arada Volki hala anlamadım seni ben. Eurovision'da yarışmış şarkıcılar 2 kere mi katılabiliyor ETSC'ye?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...