Melih 24 Ocak, 2013 gönderildi 24 Ocak, 2013 gönderildi Biz muhafazakar bir siteyiz insallah. Amin. amacın belli bir kaçgüne uçup gidersin burdan hadi anam hadi O değil de, sen gerçek misin? şimdi şurda sana küfür etsem seni adamdan sayıp bana ceza verecekler hiç girmiyorum
Züreyfa 24 Ocak, 2013 gönderildi 24 Ocak, 2013 gönderildi şimdi şurda sana küfür etsem seni adamdan sayıp bana ceza verecekler hiç girmiyorum Hayır şimdi dur iki dakika düşün. Ortada hiçbir kaka* yok taam mı? Geliyosun pıt diye araya giriyosun. "Ağzını yırtarım senin ayol" modunda sert ve ürkütücü bi çıkış yapıyosun. Sonra bana küfredeceğini, benim adam olmadığımı söyleyip hakarete giriyosun ki bu AMK yazmaktan kat kat rahatsız edici bi tavır. Hayır yani ne gerek var? Niye kasıyosun ki ortada hiç bir kaka* yokken? Ne zorun var ki? Ne gerek var böyle şeylere? Hadi öpüşün de barışın kardeşle.
Melih 24 Ocak, 2013 gönderildi 24 Ocak, 2013 gönderildi şimdi şurda sana küfür etsem seni adamdan sayıp bana ceza verecekler hiç girmiyorum Hayır şimdi dur iki dakika düşün. Ortada hiçbir kaka* yok taam mı? Geliyosun pıt diye araya giriyosun. "Ağzını yırtarım senin ayol" modunda sert ve ürkütücü bi çıkış yapıyosun. Sonra bana küfredeceğini, benim adam olmadığımı söyleyip hakarete giriyosun ki bu AMK yazmaktan kat kat rahatsız edici bi tavır. Hayır yani ne gerek var? Niye kasıyosun ki ortada hiç bir kaka* yokken? Ne zorun var ki? Ne gerek var böyle şeylere? Hadi öpüşün de barışın kardeşle. sitede yeterince polyanna var git onlarla polyannacılık oyna buda noktası olsun .
Guest Soner 11 Ağustos, 2013 gönderildi 11 Ağustos, 2013 gönderildi SİTEYİ BEĞENMEYİP HALA KALANLAR DA VARMIŞ.. konudaki muhabbetlere de koptum
Volkan 12 Mayıs, 2014 gönderildi 12 Mayıs, 2014 gönderildi Böyle oylanması çok saçma ve sıradan . Zaten beğenmeyen siteye girmez ve siteden gider diye düşünüyorum. 1
Uğur 12 Mayıs, 2014 gönderildi 12 Mayıs, 2014 gönderildi Böyle oylanması çok saçma ve sıradan . Zaten beğenmeyen siteye girmez ve siteden gider diye düşünüyorum. YARILDIM
Cem 10 Eylül, 2016 gönderildi Yazar 10 Eylül, 2016 gönderildi sitenin en saçma kavgası yapılmış bu konuda y a a a a a a a :h @KingInTheNorth hala 1 puan mı
Züreyfa 10 Eylül, 2016 gönderildi 10 Eylül, 2016 gönderildi Seçeneklere "0" eklenmediğine göre... (atarlı üç nokta)
Cem 10 Eylül, 2016 gönderildi Yazar 10 Eylül, 2016 gönderildi Senin fikrin... Senin fikrin... Senin fikrin... Senin fikrin...
Ulaş 10 Eylül, 2016 gönderildi 10 Eylül, 2016 gönderildi amacın belli bir kaçgüne uçup gidersin burdan hadi anam hadi OLMADI OLMADI ŞİMDİ O BİR DADI 1
Ulaş 10 Eylül, 2016 gönderildi 10 Eylül, 2016 gönderildi KAHKAHA SHOWWWWWWWW :h qq qq CEVABA BAK YERLERDEYİMMMMMMMMMMMMMM qq qq qq
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap