İçeriğe atla

Siteye Puanınız ?  

12 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Biz muhafazakar bir siteyiz insallah.

Amin.

amacın belli bir kaçgüne uçup gidersin burdan :) hadi anam hadi

O değil de, sen gerçek misin?

şimdi şurda sana küfür etsem seni adamdan sayıp bana ceza verecekler hiç girmiyorum :)

gönderildi

şimdi şurda sana küfür etsem seni adamdan sayıp bana ceza verecekler hiç girmiyorum :)

Hayır şimdi dur iki dakika düşün. Ortada hiçbir kaka* yok taam mı? Geliyosun pıt diye araya giriyosun. "Ağzını yırtarım senin ayol" modunda sert ve ürkütücü bi çıkış yapıyosun. Sonra bana küfredeceğini, benim adam olmadığımı söyleyip hakarete giriyosun ki bu AMK yazmaktan kat kat rahatsız edici bi tavır. Hayır yani ne gerek var? Niye kasıyosun ki ortada hiç bir kaka* yokken? Ne zorun var ki? Ne gerek var böyle şeylere? Hadi öpüşün de barışın kardeşle.

gönderildi

Hayır şimdi dur iki dakika düşün. Ortada hiçbir kaka* yok taam mı? Geliyosun pıt diye araya giriyosun. "Ağzını yırtarım senin ayol" modunda sert ve ürkütücü bi çıkış yapıyosun. Sonra bana küfredeceğini, benim adam olmadığımı söyleyip hakarete giriyosun ki bu AMK yazmaktan kat kat rahatsız edici bi tavır. Hayır yani ne gerek var? Niye kasıyosun ki ortada hiç bir kaka* yokken? Ne zorun var ki? Ne gerek var böyle şeylere? Hadi öpüşün de barışın kardeşle.

sitede yeterince polyanna var git onlarla polyannacılık oyna buda noktası olsun .

• 6 ay sonra...
gönderildi

SİTEYİ BEĞENMEYİP HALA KALANLAR DA VARMIŞ..

:h

konudaki muhabbetlere de koptum :D

• 9 ay sonra...
gönderildi

Böyle oylanması çok saçma ve sıradan . Zaten beğenmeyen siteye girmez ve siteden gider diye düşünüyorum.

• Anırdım 1
gönderildi

Böyle oylanması çok saçma ve sıradan . Zaten beğenmeyen siteye girmez ve siteden gider diye düşünüyorum.

YARILDIM :siritma::siritma::siritma::siritma:

• 2 yıl sonra...
gönderildi

sitenin en saçma kavgası yapılmış bu konuda y a a a a a a a :h :h :h

@KingInTheNorth hala 1 puan mı :valla:

gönderildi

Seçeneklere "0" eklenmediğine göre... (atarlı üç nokta)

gönderildi

Senin fikrin...

Senin fikrin...

Senin fikrin...

Senin fikrin...

gönderildi

amacın belli bir kaçgüne uçup gidersin burdan :) hadi anam hadi

OLMADI OLMADI ŞİMDİ O BİR DADI

• Anırdım 1
gönderildi

KAHKAHA SHOWWWWWWWW :h :h :hqq qq qq qq qq

CEVABA BAK YERLERDEYİMMMMMMMMMMMMMM qq qq qq qq qq qq

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...