İçeriğe atla

komedi EUROVISION SONG CONTEST: The Story Of Fire Saga


Züreyfa

Pinlenen İletiler

https://news.newonnetflix.info/wp-content/uploads/2020/05/eurovision.jpg

 

Ünlü komedyen Will Ferrell ve başarılı oyuncu Rachel McAdams'ı aynı filme konuk eden "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga"dan bir video paylaşıldı. Videoda McAdams'ın canlandırdığı Sigrit Ericksdottir ve Ferrell'in hayat verdiği Lars Erickssong'un birlikte hazırladığı parçanın klibini izliyoruz!

 

Will Ferrell ve Rachel McAdams ile birlikte daha önce de çalışan David Dobkin'in yönetmen koltuğuna oturduğu Netflix yapımı Eurovision filminden bir klip paylaşıldı. Açıklananlara göre Sigrit Ericksdottir ve Lars Erickssong'ın müzik grubu Fire Saga, İzlanda'nın Eurovision şarkı yarışması adayıdır. Videoda da müzisyenlerin Volcano Man isimli şarkılarını dinliyor ve kliplerine göz atıyoruz. Viking atmosferiyle popüler kültür saçmalıklarının buluştuğu klip ile birlikte eğlenceli bir işin ortaya çıktığını görüyoruz.

Eurovision filminde Lars ve Sigrit'e yaşamlarında bir kez sahip olabilecekleri bir şans verilir. Dünyanın en ünlü şarkı yarışmasında ülkelerini temsil edeceklerdir.

 

Anchorman, Anchorman 2, Zafer Patenleri, Holmes & Watson gibi yapımların yıldız oyuncusu Will Ferrell'ın ve  The Notebook, Mean Girls, Red Eye, The Vow, Doctor Strange, Spotlight, True Detective, Midnight In Paris, About Time gibi filmlerin yıldız oyuncusu Rachel McAdams'ın başrolünde yer aldığı filmde usta oyuncu Pierce Brosnan İzlanda'nın en yakışıklı yıldızı ve Lars'ın babası Erick Erickssong'ı canlandıracakken Dan Stevens'ı Rus yarışmacı Alexander Lemtov olarak izleyeceğiz. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Demi Lovato, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Ólafur Darri Ólafsson gibi isimler de yer alıyor.

 

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga'nın 26 Haziran'da Netflix'teki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

 

 

 

  • Teşekkürler 1
  • Azdırdın 1
  • Ay Çok Hoş 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...

Şaheser bir film beklemiyordum zaten. Orta şekerli, tatlış bir film olmuş. Will Farrell'in Eurovision'u sevdiği belli.  Eurovision fanları izlemeli bence. Fire Saga'nın bütün şarkıları Eurovision şarkısı tadında cidden ama diğer şarkılar çok olmamış gibi de. İzlanda halkı gibi, benim de favorim Ja Ja Ding Dong.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 9 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...