İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Demoyu duyunca genç bi kız seçerler biraz daha modern bi düzenlemeyle Yunanistan ayarında bir şeyler çıkar ortaya demiştim. Bu adama komik olmuş bu şarkı.

• Beğendim 2
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Polonya'nın Eurovision yorumcusu Artur Orzech görevden alındı. 1997 yılından bu yana Polonya'nın Bülend Özveren'i olan ülkenin ünlü sunucusu, karar üzerine TVP'den istifa ettiğini duyurdu. Ülkede yeni spekülasyonlar ortaya atılmaya başlandı.

gönderildi

Polonya temsilcisi Rafal, videoklibinde kullandığı 80'ler temasını sahnelemesinde de kullanacak; sahneye klibindeki gözlüklerle çıkacak.

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Youtube deki beğeni sayısındaki anormallik göze çarpıyor, şarkı o kadar da kötü değil, radyoda çıksa gayet de dinlenilir, greece last dance den kat kat güzel olduğu bir gerçek

• Beynimi Yaktın 1
  • Teşekkürler 1
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

İlk dinlediğimde hiç beğenmemiştim bunu ama ESC listesini dinleye dinleye hoşuma gitti valla :evetevet: 

• Beğendim 1
  • Ay Çok Hoş 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Bu videoda belli değil ama izleyenler sesinin çok kötü olduğunu söylüyor. Onu saymazsak sahnelemeyi beğendim 80 ler temasında neon ışıklar ve özellikle ellerindeki ışıkları sevdim. Şarkıyı da beğeniyorum ama elenirler. 

• Beğendim 1
gönderildi

Performansların yarısında pembe+mavi ışık ve 4 dansçı kombinasyonu var sanırım :guzelmiyim:

• Beğendim 1
gönderildi

Beklediğimden iyi sahnelemesi. En azından ellere ışık falan almışlar, bi farklılık olmuş.

gönderildi

kendi halkı adamı youtube den dislike ediyor, ne saçma, adam ülkeni temsil ediyor. idare eder bence

• Beğendim 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...