İçeriğe atla

Moldova 2021 : Natalia Gordienko - Sugar

Pinlenen İletiler

gönderildi

Sırbistan elenmez belki de Moldova elenebilir. Romanya da yok zaten bu yarı finalde bakalım.

• Beğendim 1
gönderildi

Kirkorov kimlere rüşvet dağıtıyo acaba şu anda :havaliyim:

• Anırdım 2
gönderildi
Tolga, 1 dakika önce yazdı:

Sırbistan elenmez belki de Moldova elenebilir. Romanya da yok zaten bu yarı finalde bakalım.

Romanya ve Moldova'nın aynı anda finale kalamadığı bir sene, ilk mi olacak?

• Beğendim 1
gönderildi
Uğur, 2 dakika önce yazdı:

İkisinin de finale çıkmasına dayanamam en azından biri elensin bari o da olumlu.

• Beğendim 1
gönderildi
Tolga, Şimdi yazdı:

İkisinin de finale çıkmasına dayanamam en azından biri elensin bari o da olumlu.

Yani bence pek mümkün değil ya. Kirkorov da var arkasında. Elense sevinirim ama bence kalır gibi.

• Beğendim 2
gönderildi

Natalia ne şarkıyı okuyabiliyo, ne dans edebiliyo, ne de bi sahne enerjisi var. Başkası okusa kesin çıkar derdim ama bunla zor.

• Beğendim 2
gönderildi
Züreyfa, Şimdi yazdı:

Natalia ne şarkıyı okuyabiliyo, ne dans edebiliyo, ne de bi sahne enerjisi var. Başkası okusa kesin çıkar derdim ama bunla zor.

Hırvatistan da okuyamıyo sanıyoduk. Bu ne playback full diyoduk, ama çatır çatır okudu solo kısımları. Kıbrıs çok iyi okuyor gibi gelmişti ama batırdı bu gece. Belli olmaz.

gönderildi
Uğur, 15 saat önce yazdı:

2019'da kalamadılar 

• Teşekkürler 1
gönderildi

Şarkı o kadar kötü ki Kirkorov'un para yedirmesi bile kurtarmaz. Natalia'nın da rüşvet vermesi gerekir. Fakat o rüşvetin nasıl verileceğini burada karıştırmayalım isterseniz. 

• Beğendim 1
gönderildi

Sırbistan'dan iyi bence Moldova'nın şarkısı. Ama Sırpların diasporası daha fazla Moldova'dan bu yarı finalde işte...

• Teşekkürler 1
gönderildi

Şarkıda 2-3 cümle söz var zaten nefes nefese kaldı :yollattiricam:

• Anırdım 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...