İçeriğe atla

Moldova 2021 : Natalia Gordienko - Sugar

Pinlenen İletiler

gönderildi

Kadının sesini alamıyorum, siz alıyor musunuz, sanki back Vokal söylüyor, sonundaki de neydi çuvaldızı batırmışlar gibi, berbattı, sonunculuk için yarışır 

• Beğendim 1
gönderildi

Kayıtlı vokaller olmasaydı da eğlenseydik biraz keşke

• Anırdım 3
gönderildi

Kızcağız şarkıyı söyleyeceğim diye nefes nefese kaldı. Bir şey olacak diye korktum.

Ama her şeye rağmen o sanat eseri niteliğindeki bacaklar için finalde olmayı hak ediyor.

• Beğendim 1
gönderildi

Şarkının yükseldiği ya da hızlandığı yerlerde kamera kötü çekimler yapmış. Sadece döner platformun üstündeyken bir kısım vardı orası ekrana güzel yansıdı ama yine de enerjisi provalara göre daha iyiydi.

• Beğendim 1
gönderildi

Moldova 12. sırada. Kirkorov aşko baybay sanırım :anirdim:

• Anırdım 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Kirkorov falakayı hazırladı kaç natalia kaç

• Anırdım 1
gönderildi

Nası kaldı finale hayret, tahminlerime almıştım ama.

• Beğendim 1
gönderildi

Finale çıkan ülkeler içerisinde en fazla hak edendi... Natalia'nın bacakl..., pardon sesi ve performansı oldukça etkileyiciydi...

• Yarıldım 2
gönderildi

Çok çok çok kötüydü ya. Bi tek o yüksek notada şarkı okumaya çalıştı onda da kazığa oturtulmuş gibiydi suratı zaten.

• Teşekkürler 1
  • Anırdım 2
gönderildi

Ben izledikten sonra dedim bu sene kafadan 9/10 başlıyoruz sonuçlara. Valla çıkmayı asla hak etmedi. Ama çıkacağını düşünüyordum, sırf Kirkorov etkisi diaspora aldı sanırım.

gönderildi

Şarkıyı çok seviyorum ama cidden batırdı ses mes yoktu. Finale kalma nedeni Kirkorov etkisi tamamen. Oy moy satın almış olabilir. 

Buna sevindim ama finallik şarkıydı :D 

• Beğendim 1
  • Anırdım 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...