İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Eylül'de virüsün etkisi durursa, zaten 2021 dönemi başlamış olur. Kanallar ulusal finallerine başlarlar işte, mis.

:caktirma:

• Beğendim 2
gönderildi

Bu sene için  sattıkları biletleri de 2021 de kullandirirlar artık 😂😂

• Beğendim 1
  • Anırdım 1
gönderildi

2021 Aralık'ındaki yarışmadan 5 ay sonra mı yapılacak bi sonraki Eurovision?

:cekindim:

• Beğendim 1
gönderildi

Bence Her Ülke Kendi Ulusal Finalinin Yapıldığı Yerde Performansını Çekip Yayınlasın İnternal Seçimlerde ülkesinin olduğu yerdeki alanda çeksin 

• Beğendim 2
  • Azdırdın 1
gönderildi
Melo, 1 dakika önce yazdı:

Bence Her Ülke Kendi Ulusal Finalinin Yapıldığı Yerde Performansını Çekip Yayınlasın İnternal Seçimlerde ülkesinin olduğu yerdeki alanda çeksin 

Muhtemelen böyle bir karar çıkar bence. Çünkü EBU her şekilde yarışmayı düzenlemekte ısrarcı hala.

2017'de Rusya'ya önermişlerdi bunu.

• Beğendim 1
  • Azdırdın 1
gönderildi

En mantıklı senaryo bana gore de yarismanin 1 sene ertelenmesi.  Virüsün etkisi bittiginde yapılır yarışma yakin bi tarihte diye düşünüyorum. Bu süreçte de sarkicilar sarkilarina revamp yapmaya devam etsinler. :hahay:

• Beğendim 1
  • Teşekkürler 1
  • Anırdım 1
gönderildi

Biletleri iade etmek istemeyeceklerdir. Bu yüzden herkes evinden söylesin demezler bence. 

• Beğendim 3
gönderildi
Hakan, Şimdi yazdı:

Biletleri iade etmek istemeyeceklerdir. Bu yüzden herkes evinden söylesin demezler bence. 

3. parti bilet satışları bu ayın sonunda başlayacak bir de. Hala bu bile iptal edilmedi. İlginç bir ısrarı var EBU'nun.

• Beğendim 2
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Ya da şu olabilir rotterdama gelebilen gelir gelemeyenler evinden söyler. Böylece bilet iadesi de ortadan kalkar cekilmelerin de önüne gecilmis olunur. Tek sorun zamani? 

• Beğendim 2
gönderildi
Hakan, 2 dakika önce yazdı:

Daha bilet satmaya devam ediyorlar o yüzden bir şekilde seyircili yapmayı düşünüyorlar hala ama bu ortamda çok mantıksız bir düşünce bu. O yüzden ileri bir tarihe ertelemek zorunda kalacaklardır.

• Beğendim 2
gönderildi
YasminTheDios, Şimdi yazdı:

İyi de şu durumda arenadan seyircili yayın yapılması imkansız. Hollandada hayat durdu bildiğim kadarıyla

Tek sorun zamanı dememin nedeni de bu zaten. Hollandada hayat normale dönünce olabilir. en azından hollandalilarla arena dolsa o bile yeter. 

• Beğendim 2
gönderildi

Hollanda hükümeti 100 kişinin üzerinde toplanmayı yasakladı. Bu sebeple iptal edildi Eurovision in Concert zaten.

• Beğendim 2
  • Teşekkürler 1
gönderildi

Yarışmanın ev sahibi AVROTROS bile yarışmanın ertelenmek ya da iptal edilmek zorunda olduğu açıklamalarında bulundu geçen hafta. EBU çıkıp biz Nisan'da arenayı kurmayı başlıyoruz dedi bu açıklamalara cevap olarak.

Çok su götürür daha bu tartışmalar.

• Beğendim 2
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Yarışmanın erteleneceği kesin ama ne zaman yapılabilir olacağı muamma? Temmuz ağustos eylül... ucu açık. 

Bir şekilde bu yarışma yapılır ve italya gibi ülkeler kendi evinden yarışırsa insanlar destek amaclı oy bile verebilir. Belki de bu yüzden italya makus talihini yenebilir. Kafamda deli sorular 😂😂

• Beğendim 1
  • Teşekkürler 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Hollanda başbakanı Mark Rutte, koronavirüse karşı sürü bağışıklığı yöntemini uygulayacaklarını açıklamış bir de. Virüsün kontrollü olarak yayılmasına izin verip, insanların bağışıklık kazanmasını bekleyeceklermiş. Birleşik Krallık da aynı kararı vermişti.

Bu Eurovision işi yatacak resmen bu sene çok zor düzenlenmesi Hollanda'da.

• Beğendim 3
  • Teşekkürler 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...